Helg

birkenstock-copy.jpg

Barnen är snart på väg till morfar och mormor för att sova över där. Packningen har pågått hela veckan. Henrik är på det klara med vad mammor och pappor utan barn gör. Vet Du vad jag sa till Lotta på förskolan? När Vi åker till morfar och mormor skall pappa och mamma pussas.

Jag känner mig som en uppblåst ballong med ont i magen och huvudvärk. Ingenting får sitta åt denna tid i månaden. Jag skulle följdaktligen gärna strosa runt i ovanstående lite hippie-chica outfit (med ett par stora jeans) när jag beträder stadens gator lite senare. Jag måste ha tidningar och choklad – och lite sol på näsan.

* Fotriktiga och helylliga Birkenstock är hetaste trend i sommar. Jag går, trend eller ej, runt i modellen Pisa.* Man kanske skulle slå till på ett par vida jeans ändå? Stuprörstrenden gick helt förbi mig och alltför fladdriga 70-talsben lär göra detsamma. Lagom är bäst, men kanske lite vidd? Jeansen ovan är nyhet hos H&M.* Man behöver inte vara ett geni för att se var kedjorna sneglar när de designar sina broderade blusar. Här syns en söt variant från Lindex.* Det har öppnat en liten affär som säljer Ceannis i staden. Där står väskorna på rad som i en godisaffär. Min favorit kommer från kollektionen Fruity Canvas. Väskan har fina färger och är klassiskt somrig.* Inget smink hjälper idag. Lisen Organics läppbalsam och jag är redo.

Jag tillönskar Er alla en riktigt fin helg! Det är bäst att börja ladda nu. Jag skall ju pussas i kväll ;-).

13 comments

 1. Känner igen begäret- av choklad och tidningar! Hoppas du känner dig piggare till kvällen 😉 så du inte blir utan pussar :)kram och trevlig helg! Själv ska jag snart ringa mitt lokala postombud och höra om det vankas paket till helgen 🙂

 2. Nilla: En puss och sedan däckar vi nog i varsitt soffhörn 😉 Ha en fin helg!

  Helena: Japp, choklad och tidningar måste man ha! Jag har haft massor att göra, så tyvärr inget paket till helgen för din del. Jag skall plocka ihop allt nu i helgen och jag postar det i början på nästa vecka. Det är värt att vänta lite på – lovar 😉 Ha en fin helg!

 3. Faller som en fura för den söta modellen Pisa, men funderar på om jag, som blivande bibliotekarie, verkligen skall ta steget…!

 4. Jennie: Jag gillar Pisa. De är lite nättare och lite mer “klädda” än den traditionella modellen. Bibliotekarie eller ej – en riktigt varm sommardag sitter de fint på foten 😉 Trevlig helg!

 5. Underbar kombination – Folklore och Ceannis somriga väska! Det är verkligen härligt casual för en avkopplande helg, med eller utan magont. Såg att en butik i till och med vår lilla stad, har en återförsäljare av väskorna, kul! Själv har jag laddat med mitt fredagsgodis, äter det bara på fredagar. Hoppas huvudvärken går över och att ni får en skön helg utan barnen, maken och du!Lisa F

 6. Ja tack – jag tar rubbet! Nja, inte läppbalsamet. Jag är överkänslig mot både citron och mynta – undrar hur det funkar med läppbalsam. Inte värt att chansa! 🙂 Jättefint collage! Ha en riktigt fin helg!

 7. Vad härligt med barn som åker till mormor och morfar! Och som vanligt Weronica är dina bildcollage helt underbara!Ha en skön helg!

 8. Vicke: Haha! Ha en fin helg Du också!Annika: Jag har inte testat just den varianten av läppbalsam från Lisen Organics, men väl chokladvarianten som jag tycker mycket om. Kanske något för dig också 🙂 Tack! Trevlig helg!Nettan: Ja, det är ren lyx att gå ensam hemma och skrota 🙂 Tack! Vad glad jag blir! Hoppas att även Din helg blir bra!

 9. Ett kollage som ger mig feel good och sommar. Och ja … blusens designer har verkligen sneglat på någon som börjar på o och slutar på dd Molly. Jättefin. Ska nog ta och göra mig ett besök på Lindex. Ha det bra! //Jellon

Leave a Reply

Your email address will not be published.