Lördagsshopping

urbanliving-copy.jpg

Nej, jag springer inte på staden på lördagsförmiddagen, utan jag sitter framför datorn i morgonrock nätshoppare uti fingerspetsarna som jag är. Min allra största lyx utan barnen hemma är att gå runt och slå dank precis som jag själv behagar. Jag vill inte fylla upp tiden med massor av projekt, utan själva tjusningen är att styra över den egna tiden – helst i morgonrock då :-).

Jag har hört att det har varit på gång en nätshop för butiken Urban Living. Jag har inte varit i Simrishamn själv, men hört mycket gott om affären. I senaste Hus & Hem finns ett reportage från ägarnas hem. De bor i ett sådant där litet pittoreskt stadshus med prunknande innergård som alltid har varit något av min dröm någongång någonstans. För nu blir det villa istället, men shoppa i nätbutiken kan jag göra och så har jag också gjort.

Jag tycker mycket om mixen i butiken som har ett slags lifestyle-sortiment. I dag gick min shopping i rosa toner – det måste varit alla pussar i går ;-). Jag sneglar även på Tolixpallarna som står på min önskelista till huset. Butiken är helt klart en rolig nyhet på webshopshimlen!

Efter lunch skall vi åka och titta på ett nybyggt Myresjöhus. Sedan blir det kramkalas hos morfar och mormor. Vi är utlovade chokladbollar till fikat, säkerligen framkladdade från hjärtat. Ha en fortsatt fin helg!

9 comments

  1. Vad vacker den är då, Tolixpallen med sin högblanka vita färg! Underbart kollage. Tack för tipset om även denna affär! Du har verkligen gjort min värld, i vår lilla stad, större! Man behöver inte alltid åka till huvudstaden för möjligheten att hitta godbitarna, man kan sitta hemma och klicka! Synd bara att kontot har en gräns… :-)Vi ska nu efter amning, ett antal spyor, lek och bus äntligen maka oss ut i solen. Fortsatt fin helg!Lisa F

  2. Stämningsfullt: Tolix i någon form hoppas jag att det blir i huset sedan. En liten pall i alla fall 🙂 En fortsatt fin helg önskar jag dig! Kram¨

    Lisa: Ja, jag är mycket förtjust i den klassiska formen i Tolix-tingen. Det finns många butiker på nätet numera, vilket är en klar fördel om man inte befinner sig i storstäderna. Urban Living sticker ut som en kaxig nykomling med fin layout och ett intressant sortiment tycker jag. Jo tack, det är det där med kontot tyvärr 😉 Hoppas att Ni fick lite sol på näsan! Jag har haft två riktiga kräksbarn, så jag vet allt om att alltid ha en handduk på axeln… Ha en fortsatt trevlig helg!

  3. Många fina saker. Jag skulle kunna tänka mig att lägga in en stor beställning, men det får nog hamna på önskelistan isället 🙂 Tack för tipset.

  4. Lina: Ja, det finns mycket till önskelistan där ja :-)Nina: Precis. Jag har shoppat mig en Vipp därifrån nu. Det är sällan, för att inte säga aldrig, som det är rabatt på dem. De har en del annat kul också.

  5. Oj så mycket fint det finns i den nya webshopen, tack för tips! Förstår att det har köpts en Vipp också i helgen, jag får fundera fram till Valborg om jag skall slå till…

  6. Ellas inspiration: Varsågod 🙂 Ha en fin start på veckan!Anna: Ja, jag tycker mycket om mixen i butiken och att de saluför ting som tidigare varit svåra att få tag på online. Jag är svag för lifestylekoncept – speciellt när de är väl genomförda. Om man skall shoppa Vipp, så är det nu man skall slå till 😉 Det är aldrig rabatt på dem vad jag har sett, så Vipp it is! Ha en fin vecka!

Leave a Reply

Your email address will not be published.