Värme

designhousepicknick-copy.jpg

Här är det nästan sommarvarmt i solen idag. Och Ni vet redan vad jag tänker skriva. Nästa vår – då. Barnen har gett upp. Ja, vi vet mamma. Tänk när vi bor i huset. Så går det med en visualiserande tjatmamma, som turligt nog fick prata av sig på lunchen med en husbyggarvän :-).

Jag har gått över från Chapman till denna feelgood-dänga. Ally McBeal hade något på g där med sina theme-songs. Hoppas att solen skiner även på Er!

Picknick in Style är ett samarbete mellan Design House Stockholm och Nordic Light Hotel. Här syns bland annat en av mina favoriter – Marianne Abelssons Pleece filt. Plisserat är hett, hett i vår dessutom. De picknickande gästerna får packa i den mycket uppmärksammade Carrie av Marie Louise Gustafsson som lanserades förra våren. Jo, det ser mycket trevligt ut.

7 comments

  1. Vet inte riktigt om jag törs tala om vad jag har min Carrie till…*viskar* jag har den i tvättstugan med alla städmedel i, funkar toppen och ger tvättstugan en färgklick!

  2. Mo: Men Du, det var en riktigt bra idé det. Jag har inte riktigt hittat ett användningsområde för den hos mig – en sak, ett behov – där behov är rätt så relativt ibland iofs 😉

  3. Filten är jättefin och en vit Carrie skulle jag inte tacka nej till! Jag förstår att du längtar till huset! Det är något speciellt att sitta och äta glass på sin egen veranda – som jag och sonen gjorde idag! Mysigt!

  4. HejJag måste bara fråga en sak som inte alls har med det här att göra…Jag håller på med min egen blogg för fullt, men är trött på bloggens utséende.Har nämnligen inte förstått hur man förändrar ( t.e.x har egna bilder högst upp på blogg sidan, har en bild på sig själv ovanför kategorierna, osv osv…). Har inte fått ett svar på blogg info sidan, men är OTROLIGT TACKSAM om jag får lite hjälp… Snälla, jag skulle bli väääldigt glad :)tack på förhand!

  5. Annika: Ja, det blir mycket TÄNK NÄR när nu när solen kommer. Egen veranda – mums 🙂 Det låter som en mycket mysig aktivitet!Laura: Det beror säkerligen på vilket blogginstrument Du har. Helena och jag är lyckligt lottade och får hjälp med designen, då vi inte är några fenor på HTML någon av oss. Tyvärr inte så mycket hjälp härifrån med andra ord. Jag vet att det finns en blogg som handlar mycket om bloggdesign http://www.designadinblogg.seDu kanske hittar något tips där. Lycka till med din blogg!

  6. Åh, det ser ljuvligt ut.. Och ja, tänk kunna sitta på egen tomt, en hel stor tomt!…I know something about love..tra la la la…Tell him that you’re never gonna…tra la la… :-)Lisa F

  7. Lisa: Ja, jösses! Nirvana 🙂 I dag har jag klickat mig vidare till MC:s Electric. Den jobbar man alldeles utmärkt till. Ett piggelinpiller så gott som något. Ha en fin dag!

Leave a Reply

Your email address will not be published.