What is love

mairov.jpg

Fem lediga dagar var ungefär lagom för att börja komma in i en behaglig lunk. I dag är det måndag igen – som bekant. Jag har börjat med en ny utrensningsstrategi här hemma. Vi behöver se över våra lager inför flytten. Lådorna med bebiskläder står dock kvar än så länge. Det kommer att bli svårt. Nu försöker jag gå genom en låda då och då. Jag har en tendens att göra saker till projekt och projekt utrensning tenderar att bli alldeles väldigt trist. Nu hamnade jag bland gamla CD:s. Det är ett mycket enkelt sätt att bli nostalgisk. Det var tecno från crazy kvällar, låtar från blivande makens varma skinnsoffa, skivor från min Cure-period och så denna singel såklart. På ett litet kick förflyttas man tillbaka till där och då. Jag sparade några och slängde andra. Sedan gick Anders och fiskade upp dem ur sopsäcken…

Inspirerande bilder från Mairo. På bänken ligger min cerisa Ogräskudde.

9 comments

  1. Haddaways “What is love” är en bra låt. Jag får energi av den och tränar gärna till den. Nu blev jag också sugen på lite nostalgi. Vi har en hel hög med “gamla” cd:s i hyllorna här hemma, kanske ska titta lite i dem för att se om jag kan hitta någon gammal slagdänga. Ha en skön måndag!

  2. Lotta: Jag får också energi av den fortfarande. Jag har en svag ådra för tidig eurotecno och kan gå i gång ordentligt av E-type – minus håret då 😉 Musik är så tätt sammanlänkat med minnen, speciellt under tider där musiken var viktig i livet. Det är betydligt svårare att hitta soundtrack till mitt liv under senare år när jag inte har lyssnat så mycket. Jag tycker lite för mycket om tystnaden numera än att ha på en radio i bakgrunden. Ta en tripp längs memory lane du. Det är riktigt kul! Ha en fin måndag Du också!

  3. Vi är också inne i ett rensningsprojekt. Inte för att vi ska flytta eller så… Bara för att få bort en massa. Det roliga med saken är att vi ska säla det på loppis. Var där för ett tag sen och folk köpte verkligen sakerna!! Jättekul :)Ha en bra dag!Kram.

  4. Snacka om härlig nostalgi att se No limit videon! Det ser så snällt 90-tals aktigt ut på något vis.. 🙂 The Cure låten gör ju en bara så glad. Gamla oskuldsfulla Carey var och är bra och så Haddaway då…ja, det är verkligen nostalgi och den funkar än, de få gånger den dyker upp i radion till exempel. Mairo kudden är underbar. Då har jag hittat en ny textil favorit till. Hoppas de har nätshopping, får kolla sen när jag har mer tid. För att gå och leta textilier på Åhlens, är inte så upplyftande precis. Och ett nytt hus kräver nya textilier! Nu ska lill-tjejen och jag på sångstund! Där blir det nostalgi i form av Bä bä vita lamm…osv :-)Hej för nuLisa

  5. Åååh, vilken nostalgi-tripp! Men usch vad jag känner mig gammal nu… Blev så glad av Björn Gustavssons version av What is love :DJag vill också ha ogräs (men inte ute i rabatten!). Har hittat ett billigare men helt ok substitut på Jotex som kanske klickas hem.

  6. Hei der 🙂 Bloggen din er en av mine favorittblogger som jeg daglig er innom 🙂 Endelig har jeg kommet i gang med min egen blogg og vil gjerne invitere deg til en titt hvis du har tid og lyst! Navnet på bloggen min er: husetvedbekken.bloggagratis.seHåper vi sees der! Klem fra Kardemomme

  7. Jag står också inför en flytt och orkar inte riktigt ta tag i det där packandet och rensandet. Jag framhåller ofta att jag inte alls är lika hamsteraktig som mina föräldrar, men nu kanske jag får se sanningen i vitögat…

  8. Jag rensan också som en galning här hemma. Vet inte om man får lite extra lust nu när det liksom blir nya tag i naturen och det känns lite nytt.Ha en fin kväll.kram Lallis

  9. Stämningsfullt: Bra med återbruk av saker man inte vill ha längre. Under oss finns Myrorna, dit vi har skänkt en del böcker än så länge. Det som man själv inte vill ha, kan ju vara hårdvaluta för någon annan :-)Lisa: Hoppas att Ni hade en kul sångstund! Ett stort sortiment av Mairo finns på http://www.frapp.se. Jag gillar Ogräs, speciellt den cerisa färgställningen. Ett enkelt och effektfullt mönster. Så sorry om Du fick tips om ännu mer nätshopping 😉 Strandviksvillan: Ja, det är bara att omfamna åldrandet 🙂 Kardemomme: Vad kul! Jag skall kika in hos Dig! KramJennie: Min taktik är att ta lite i taget som sagt och det har fungerat bra hittills. Jag måste vara på rensningshumör när jag sätter i gång och jg tröttnar snabbt 🙂 Vissa saker är omöjliga att skiljas från, men sedan får man tänka på vilka förrådsmöjligheter man kommer att ha sedan.Lallis: Skönt att rensa ibland! Frigörande! Kram

Leave a Reply

Your email address will not be published.