Färgterapi

fargterapi-copy.jpg

Vår familj är förutsägbart konventionella när det kommer till inredning. Det är jag som har det stora intresset och fixar hemma. Maken tänker mest på funktion. Om jag inte påtalar en förändring för honom, är det inte säkert att han märker den. Men de nya kuddarna – de såg han. Jag kör färgfrossa i sovrummet nu med fyndade organzakuddar tillsammans med gula havstulpaner. Vi har vita väggar i sovrummet, men sedan är tanken att det skall bli stora Frankblommor. Det kommer att bli en stor förändring – precis som vi (jag då) vill ha det :-).

Fotografi: Weronica – En mammas dag

7 comments

  1. Vad vackert med organza kuddar! Är havstulpaner Josef Frank? Såg mönstret som gardin för ett tag sedan och det var så läckert! Men har inte hittat det på Svenskt tenns hemsida. Har så smått börjat upptäcka Svenskt tenns textil skatter. Gillar verkligen Theheran i svart och Manhattan är snygg också…Lisa

  2. Stämningsfullt: Ibland behöver man en riktig färginjektion – i alla fall i små doser som ett kuddhav 🙂

    StrandviksVillan: Eller hur?! Jag gillar 🙂

    Lisa: Jag har köpt kuddarna till ett riktigt fyndpris på Urban Living som har dem på rea. Havstulpan-textilien kommer från Mairo (www.mairo.se) och finns att tillgå till ett betydligt billigare meterpris än Franks klassiker. Svenskt Tenn gräver rejäla hål i kassan tyvärr. Jag har flera favoriter, däribland Nippon och Mirakel. Och Teheran i vitt hoppas jag på till gardiner i det nya huset. Det gäller att spara slantarna om man skall shoppa där 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.