Orange

tisdagstemaorange.jpg

Ibland får man gräva där man står eller sitter då. Denna ask har jag rakt framför mig på mitt skrivbord, under dataskärmen. Trogna läsare känner igen min svaghet för franska 1ooDrine. Jag har askarna i lite olika varianter, men i la boîte à crayons förvarar jag papper på drift. Jag brukar försöka slänga, men ibland måste man spara koder, klubbkort, en del kvitton och lite annat smått och gott. Asken är snart full dock, så jag misstänker att det behövs rensas även här.

Mitt hjärta klappade extra mycket för orange för några år sedan. Det är så där med färger och för all del trender. Just då blir det ett förstahandsval när det finns alternativ. Jag följer oftast inte det lite otrogna färghjärtat när det gäller större förändringar i hemmet, men när det gäller tillfälliga accenter då blir det ofta så. 06 bankade hjärtat extra hårt för orange, 07 var det gult och 08 ser det ut att bli rosa och cerise. Men jag gillar fortfarande orange – gärna i kombination med gult och rosa då :-).

Tisdagstema: Orange

5 comments

  1. Fin bild på en fin ask! Jag gillar också askarna, men äger ingen… än! 🙂 Jag fick verkligen leta för att hitta något orange hemma hos oss. Tekniktrassel är verkligen irriterande – det ska ju bara fungera! Jämt! 😉 Kram

  2. Vilken fin ask att ha så nära tillhands på ett ställe som annars lätt är överbelamrat med papper och annat jox.Du skulle se i vilken röra jag sitter just nu…

  3. De där burkarna är helt fantastiska, men var har du hittat den för crayons? Den skulle jag verkligen vilja ha… Har du nåt tips på var jag kan leta?

  4. Annika: Jag har en del orange hemma. Inga stora saker, men små grejer här och där. Ha en fin dag! KramSara: Hoho – det gäller att lägga i grejerna i asken också 😉 Jag är i lite av en organiseringsfas för ögonblicket – det måste vara flytten som pockar på – annars arbetar jag i tja inte klinisk reda direkt!Helena: Ack, om man kunde bli Miss Organisera. Jag vill gärna :-)Lady T: Jag köpte min på http://www.bluebox.se men den verkar inte finnas kvar, så heller på Inreda.com. Jag vet att askarna finns på R.O.O.M om Du har vägarna förbi där. Askarna är så fina tycker jag. Lycka till i jakten!

Leave a Reply

Your email address will not be published.