Signerat

signerat-copy.jpg

I dag slår portarna upp för Signerat den nya svenska designmarknaden på nätet. Tanken är att erbjuda en marknadsplats för hantverkare och formgivare. Detta är ett mycket lovvärt initiativ som jag hoppas slår väl ut. Förhoppningsvis fortsätter platsen att blomstra ut till ett litet svenskt Etsy. Sidan är lite seg i dag, men det betyder säkerligen hög belastning. Jag lyckades i alla fall köpa ljusstakar från en av mina favoritkeramiker Anna Broström. Vi har hennes Pelargonmuggar i köksskåpen, liksom muggarna med Gerbera. Det skall bli spännande att följa utvecklingen för Signerat framöver. Mina välgångsönskningar!

Och är Ni sugna på lite hus så bjuder jag på Köksgodis i min husblogg!

6 comments

  1. Tack för tipset! Jättefina saker med annorlunda och personlig design samlat på ett och samma ställe. Hoppas att de lyckas “speeda” upp sidan!

  2. Vad roligt! Tack, tack och välkommen!Ja, du har rätt. Kära tid. Det går segt idag så vi håller redan på att uppgradera webbhotellet, förhoppningsvis kommer det att gå bättre alldeles snart – men det här är förstås ett kärt besvär i sammanhanget. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.