Magnolia

magnolia.jpg

Vilken värme vi har fått! Jag är nyss hemkommen från en promenad till biblioteket. Det var länge sedan jag var där utan barn. Det brukar inte vara lika meditativt som i dag om man säger så.

Vid biskopsgården finns ett magnifikt Magnoliaträd. Jag har gått förbi det ett antal gånger, men inte haft kameran med. I dag gick jag ut med kameran runt halsen. Nu börjar det kännas lite mer bekvämt att gå så. När jag fick min systemkamera, kände jag mig urfånig när jag gick med den ute. En liten behändig digitalkamera kan man ju stoppa ned lite varsom helst, men en större kamera får man vackert bära runt halsen för det mesta. Nu känns det som sagt lite bättre. Nästa steg är att känna sig bekväm när jag står ute och fotograferar. Det känns lite som om jag tränger mig på, även om jag riktar linsen mot ett träd. Och sedan alla andra som rör sig ute. Det känns som om jag är i vägen lite. Men jag börjar bli bättre även på detta :-). Terapisteget i dag var som synes att fotografera det där magnoliaträdet. Ljuva tider!

Fotografi: Weronica – En mammas dag

Och skjuts in hit om Ni vill läsa om förvaringsproblem.

signature

15 comments

  1. Jag tror du slår mig, med hästlängder – din sommarkänsla är klart mycket starkare än min!Helt otroligt vacker bild… Och vi som inte klarar magnolian här, i vår hårda växtzon får hålla tillgodo med din sköna bild! mmm…Kram på dig

  2. Vilken fantastisk bild. Trots min pollenallergi (det finns ju medicin) så njuter jag i fulla drag av den sommarvärme och alla träd och blommor som slagit ut i blom de senaste dagarna.

  3. Ja visst är den ljuvlig Magnolian! Jag såg en runt hörnet i parken från min arbetsplats häromdagen och tänkte också på att jag måste ta med mig en kamera. Den stod där så ljuvlig i full blom. En Magnolia har jag tänkt att jag ska ha i min trädgård sen. Vad du är duktig att fota!

  4. Åh vad vackert. Menar du att ni har sommar redan nere hos dig? Här har knappt träden börjat knoppa sig. Härligt! Och jag förstår att det känns obekvämt, själv ser jag mig nervöst omkring bara jag springer runt i vår inhängnade trädgård 😉

  5. Alla: Men så snälla Ni var i dag 🙂 Jag tackar och bugar! Det är skoj och bra mycket roligare med den här kameran även om den får lov att hänga runt halsen då! Adina: Jag har en Nikon D40. Rekommenderas varmt till nybörjare i systemkamera-branschen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *