Glad

fredagsbukett.jpg

Efter ett tre timmars långt byggstartsmöte med genomgång av ritningar en masse – den 29 maj kommer huset – blev trötta jag ordentligt överraskad i eftermiddags. Ett Interflorabud kom med en bukett till mig och det händer inte varje dag kan jag säga. Mannen tappade tilltron till tjänsten när han skulle uppvakta mig på min trettioårsdag. Dagen innan min födelsedag, när vi var nere på gatan och packade grejer till torpet som vi hade då, kommer det ett bud och frågar efter mig. Effekten uteblev lite och de femtio kronor i kompensation vi fick kändes minst sagt futtigt i sammanhanget. Men i dag öppnade jag en vacker bukett som visade sig komma från Helena som vann min W-box. Jag blev sådär pirrigt glad som man blir när något helt oväntat kommer ens väg. Tack snälla Helena!

Jag tillönskar Er alla en riktigt fin helg i solen!

9 comments

  1. Det var en fin gåva. Och helt rätt med tanke på det fina priset hon vann. Mycket vacker bild. Trevlig helg till dig med!Lisa

Leave a Reply

Your email address will not be published.