Eld

varmeed.jpg

Här kan man försöka med att vara bullmamma och överraska barnen med “mitt-i-veckan-mys”. Henrik såg rabarberna i morse och undrade vad de skulle vara till. –Jag tänkte göra en paj som vi kan äta efter förskolan och skolan (för jösses om man säger förskola om Annas SKOLA). Unisont – BLÄ. Sedan – Kan inte vi få äta ur den randiga glassbyttan istället? Japp, finsmakare till små barn har jag två av. Jag tänker äta rabarberpaj enligt nytt recept i Rosie med muscovadosocker – återkommer med resultatet – och barnen äter väl GB Bigpack istället då. Alla blir vi lyckliga på vårt sätt.

Eldig är dagen hos Ellas Inspiration. Bästa grytlappen från svenska Hetta.

6 comments

  1. Å, din bild får det att vattnas i munnen. Mina rabarber har just börjat komma upp så det dröjer ett tag. (dregel, slurp)ha en bra dagkarina

  2. Jag gjorde en smulpaj med rabarber o jordgubbar i helgen och den åts upp till sista smulan. Vet hur du känner dig, mina barn är också kräsna som bara den, precis som deras far…

  3. Rabarberpaj som är så gott! Nu blev jag jättesugen på paj! Jag säger som Stämningsfullt – jag kommer gärna och äter med dig! 🙂

  4. oh Hetta har sin atelje precis där jag bor…en fantastiskt liten hörnlokal i gamla LM staden precis bredvid Konstfack…Brukar gå och titta i skyltfönstret och tänka -mmm den där eller den där? Men jag har inte inhandlat något ännu…

Leave a Reply

Your email address will not be published.