Bu

monsteroverallt-copy.jpg

Från senaste bokhögen från biblioteket: Monster överallt med text av Mattias Danielsson och illustrationer av Lisen Adbåge. Barnen älskar boken och som tur är gör jag det också. Berättelsen om syskonen Emma och Elis och alla monster som kommer i deras väg sticker ut i barnboksfloran. Adbåges fina bilder tål att tittas länge på och den finurliga texten, där barns svaghet för kiss- och bajs tas på största allvar med Pruttmonstret, håller för många läsningar. Rekommenderas varmt!

Pressbild från Raben & Sjögren.

7 comments

  1. Hoppas att Ni och barnen gillar den! Det är ju en stor fördel när man som vuxen tycker om att läsa boken. Barnen kan som bekant få hangup på allt möjligt och när man har läst den hundraelfte gången – då känns det alldeles väldigt tillräckligt 🙂 Men monstren håller än!

  2. Oj, jättetack! Vad roligt att ni gillar boken. Jag och Lisen vill ju göra fler böcker – med spöken, troll och häxor – så vi hoppas att det är fler som köper boken om Emma och Elis.Tacktack och vänligaste hälsningar,Mattias Danielsson (som googlade på lördagskvällen)

  3. Håller med, boken verkar ruggigt intressant! Väntar på att få ett sajnat ex av Mr Danielsson! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.