Jord

jorded.jpg

Maken ringde precis och rapporterade direkt från vår tomt. Jag avböjde att följa med på en tripp till området, eftersom jag trodde att det skulle handla om några jordhögar här och där. Men jag är efter i tiden som vanligt. Hela huset är tydligen uppmärkt och det sticker upp saker ur marken för golvbrunnar och annat skojigt. Om två veckor kommer huset. Jösses.

Således lät jag ett gyllene tillfälle att fotografera jord gå mig förbi. Nu måste jag nog dit och trampa runt lite i helgen i alla fall. Villalivet närmar sig och det blir tydligt att det är en stor förändring på gång. Ja, det är ju inte så långt från vårt köksfönster till gatan. Nej, vi går sannerligen mot nya tider.

Mina vackra stenar av Karin Eriksson får representera dagens jord hos Ellas Inspiration.

6 comments

  1. Vad roligt! Och spännande kan jag tänka mig! Jag och min son tar en promenad varje kväll och tittar på tre funkishus som de håller på att sätta upp här i närheten. Det är jättekul att se hur de växer fram – och då ska vi inte ens bo där själva! 🙂 Kram

  2. Vackra.. Själv kör jag med helsvarta blanka stenar för tillfället, som dekoration. Men det kan ändra sig snabbt… 🙂

  3. Annika: Jag fick se en suddig bild på makens mobilkamera, men vi får nog ta en tur ut i helgen och gå runt lite 🙂 Det är spännade och mycket overkligt! KramLinda: Dina svarta stenar låter också vackra. Lite ombyte ibland förnöjer 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.