Utvalt: Lin för fötterna

htorkmatta-copy.jpg

Utbudet bland miljömedvetna shoppar är ständigt växande. Grön inredning är verkligen på tapeten nu, förhoppningsvis för att stanna denna gång. Vi kan inte hålla på med en slit och släng mentalitet hur länge som helst. Fram för mer hållbar shopping – ur många perspektiv!

Husmusen skrev om nyöppnade Mitt i Myllan i går. De tog såklart ett glädjeskutt och bjuder glatt på en fin lavendeltvål från favoriten Le Compagnie De Provence om man shoppar i dag och i morgon. De fick mig på kroken med det fina erbjudandet i kombination med fri frakt. Jag fick upp ögonen för Växbo Lins smarta torkmatta. Jag är urless på den vita skunkiga handduken som min käre make envisas med att ha utanför duschen för att kunna kliva ut på något. Jag tänker mig snyggt lin som dessutom torkar snabbt. Det är de små detaljerna som gör det   ;-).

Direktrapportering från byggplatsen och min far. Nu lägger de ut golvvärmen. Tjoho!

9 comments

  1. økologisk er bra, det vil vi ha !!! Hver dag når jeg er i matbutikken, andre butikker så kollar jeg alltid etter økologisk. Kan jeg kjøpe det så gjør jeg faktisk heller det 🙂

  2. Hej Weronica,Är så himla nyfiken på var alla små illustrationer och fina typsnitt kommer ifrån? De är så himla fina! Verkligen. Gör du allt montage själv i photoshop? Jag jobbar själv med reklam och grafisk design och är mäkta imponerad av din blogg!Vårhälsningar,Caroline

  3. Håller med om att det är de där små små detaljerna som gör det.Inte jag som skrev förra kommentaren, även om beskrivningen stämmer ganska bra!Trevlig kväll, om den varar än.//Skåne-Caroline

  4. Lin är toppen. Vi har lindisktrasor sedan ett år och efter 2-3 dagar slängs de i maskinen och kommer ut som nya. Och har man ett gäng så finns det alltid fräsha disktrasor. Lin har ett god uppsugningsförmåga och luktar inte “fuktigt trasa” så det låter som ett bra köp till fossingarna

  5. Absolut – det är de små detaljerna som gör det. En sunkig vit frottéhandduk gör ingen glad!

  6. Vi körde men en lintrasa i köket ett längre tag. Den kunde tvättas i 90 grader (inte miljövänligt dock..), hade bra sugförmåga och så var den ju snygg! Men bah! Varje gång den skulle vridas ur..den var så grov på något vis. Det fick bli en vanlig hederlig disktrasa här hemma till slut.. Men på golvet, det låter bra!Lisa

  7. Torkmatta i lin är så bra – och snyggt. Ut med sunkiga handdukar allihop! Och det där med ekologi, känns som det enda rätta nu.

  8. Alla: Henrik och jag har provgått mattan i dag, men den får ligga till sig till det nya huset. Jag har haft disktrasor från Växbo lin tidigare, men det blev inga jättefavoriter. Linet blir lite strävt, men suger upp vatten väldigt bra. På golvet tror jag att det kommer att fungera jättebra. Snabb leverans från Mittimyllan också. Rekommenderas!

Leave a Reply

Your email address will not be published.