Tretton

nummerskylt.jpg

Detta är möjligen inte den viktigaste detaljen att fokusera på för tillfället, men irrfärderna i cyberspace förde mig till Det lille Skyltmakeriet . Familjeföretaget med anor tillverkar skyltar för hand i Gamla Stan i Stockholm. Jag gillar – mycket!

Vi kommer förmodligen att bo på den magiska siffran 13 (nummerindelningen är fortfarande lite oklar).

8 comments

  1. Underbar skylt, fint tips! Bara namnet på företaget får ju en att vilja köpa skylten därifrån. Kul att det går framåt i alla fall för tomten, trots att det inte blev gjutning innan helgen. Det är nog inga problem hinna gjuta innan torsdag. Här gjöt de och slipade samma dag, det brinner som bara den!Vi har haft en fin och solig (se där, solen hittade hit till slut, innan regn, regn, regn) helg. Satt och njöt i solen utanför blivande huset idag.Lisa

  2. Linda: Haha! Visst är det av stor vikt – jag håller med – men det är möjligen lite annat först 😉 Dagen har varit bra – hoppas att Du har haft en bra dag också!Lisa: Ja, det var något speciellt där vid första titten med de skyltarna. Det låter betryggande med grunden. Hittills har allt gått mycket snabbt och effektivt och vi får hoppas att det fortsätter på den inslagna vägen. Helena: Visst är den fin! Den vill jag nog ha på huset sedan. Färg vet jag inte riktigt än, men jag tycker mycket om uttrycket och hantverket!

  3. Fin nummerskylt, liksom du, så är jag petig med detaljer. En nummerskylt är inget “bara”… viktig detalj för helheten. Det är de små sakerna som gör det… P.S. Vi ska också bo på 13… jag håller på att omvända mig till att det är något bra :)… inte alls otur (hoppas jag har rätt).

  4. Superfin skylt & tack för tipset!Njuter som alltid av att besöka din härliga blogg! Keep up the good work tjejen!!! :)Önskar dig en fin vecka! /Jes

  5. Just en sådan är vi på jakt efter . Vi bor i ett kulturskyddat område, och då är det sådana skyltar som gäller.Tack för tipset!

  6. Mamma Mia: Jag växte upp på fjorton, men med ny numrering blev det tretton, så jag tolkar det som ett mycket gott tecken :-)Jes: TACK 🙂 Ha en fin vecka Du också!Lox: Inte ett dugg kulturskyddat i vårt nya område, men skylten vill jag ha ändå 😉 Kul att Du hittade något Du gillade!

Leave a Reply

Your email address will not be published.