Önskning: Bröllopskläder

brollopsklader1-copy.jpg

Jag har fått ett antal önskningar om att presentera lite bröllopskläder – gärna bekvämt, gärna lågklackat, gärna användbart efter bröllopet, gärna neutrala färger och gärna lite budget. Håll till godo. I vår finns det extra många klänningar i affärerna, så passa på. Ha ett riktigt trevligt bröllop ni som skall gå!

1. Skira material med detaljer syns överallt för tillfället och den vågade visar gärna ryggen. Komplettera med en sjal i kyrkan. Klänning  och söt stråväska med rosett från Topshop. Skorna med satinband från Bronx finns hos Have 2 Have. Även lågklackat kan vara festligt! 2. Våga färg i sprakande klänningar från Topshop! Klassisk kuvertväska från Fifi Bags, vackra örhängen från danska Snygg och Accessora och skor från Topshop.3. Klassisk skjortklänning med vidd i kjolen från H&M. För att piffa till lite extra till bröllopet – sätt i ett fint sidenband i midjan istället för bomullsskärpet. Sätt även på en fin corsage . Om det är någon gång som Carrie-style fungerar är det på ett bröllop! Klassisk festväska i champagnefärgat silke från Fancy Fanny och Accessora och silversandaletter från La Redoute.4. Klänning från In Wear, lacksandaletter med trendig klack från Bronx, väska i ålskinn från Beck Söndergaard och Accessora , pashminasjal från My Pashmina och vackert hjärtarmband från Tiffanys.

16 comments

  1. Ja tack! Jag tar den röda klänningen och skorna från Topshop! Så snygga skor! Gärna med väskan från Fifibags till! Vackert collage, som alltid! En fröjd att titta på!

  2. Här flödar det av tips, man bugar och bockar och tackar! Det blev ingen väska i Gbg, jag tyckte den var för liten irl… och jag fegade ur. Det måste ju kännas bra när man skall göra en investering. Kram!

  3. Oj, supersnyggt! Kunde lätt ha impulsköpt den där klänningen från InWear, så det kanske var tur att den bara fanns kvar i storlek 32 🙂 Älskar dina collage, och högt upp på min önskelista står ett collage med mamma barn i midsommarkläder. Vet att det är ett tag kvar, men jag skulle vilja ha lite inspiration eftersom jag har flera roliga aktiviteter på gång till midsommar och vill ha något som passar såväl dans runt stången med barnen, som festen med vännerna på kvällen. Hoppas du nappar på den idén.

  4. Pax för nr 4! Jag har ägt ett antal klänningar i de nmodellen eller snarlika. Faller alltid för dem. Nu gäller det bara att hitta ett bröllop att gå på 😉

  5. Nu har jag tyvärr inget bröllop att gå på, men kollaget var helt underbart 🙂 Jag skulle behöva lite tips på snygga sommarkläder som man kan ha på jobbet ( kontorsjobb) Så ett sånt kollage ser jag fram emot 🙂

  6. Jag har under en tid letat efter en klänning att ha på mig på ett bröllop i Grekland i sommar. Har haft en del kriterier som jag vill ha uppfyllt, bland annat att det ska vara en “sval” klänning (tänkt dig själv bröllop i Grekland i juli, behöver jag säga mer?) och att jag kan ha den vid andra tillfällen. Hittade flera jättefina på Topshops hemsida, men varje gång jag gått till en Topshopaffär här i Stockholm så fanns inte en enda av dessa klänningar i affären. Har börjat tro att de antingen inte har samma sortiment som på nätet (och i UK) eller att de tar in ett ytterst litet antal klänningar som går åt på en gång. I vilket fall som helst – ett jättefint collage och jag letar vidare. Klänningen från InWear kanske jag kan hitta.

  7. Jag gillar armbandet från Tiffanys! Så sött. Vet du förresten att MyPashmina numera också finns i Sverige? samma adress fast med .se på slutet!

  8. Vitt är väldigt vackert som fasadfärg. Vi var helt inne på det, när vi började fundera på färg förra året. Vi hade varit på semester på Gullholmen, västkusten, och bara älskade alla vackra, vita hus! När vi kom hem insåg vi att vitt inte skulle göra sig lika bra här, där vi bor. Vår tomt ligger på ett berg, med skog bakom och öppna landskap framför. Skogen behöver lite mer mustiga färger. För att inte tala om snön om vintern.. Vitt på er tomt, som verkar ligga på ett öppet landskap, skulle säkert vara hur fint som helst! Blir spännande se vad ni väljer!Lisa

  9. Annika: Den kombon skulle jag gärna susa runt i också – möjligen med reservation för klackarna där. Tack!Sofie: Ja, det är kläder som passar för alla festliga tillfällen. Kul att du hittade något som du gillade!Anna: Helt rätt beslut. Det skall pirra lite i magen när man handlar och kännas helt rätt. Hoppas att Du hittar en annan väska då och att Du får ett trevligt bröllop!Sofia: Haha! Det var kanske tur det då 😉 Modellen är jättefin och finns säkerligen i många liknande varianter på annat håll. Vad roligt att Du tycker om collagen! Det sporrar vidare i det eviga pillandet som det innebär innan färdig bild 🙂 Jag skall klura på din idé!Linda: Inget bröllop i sikte här heller, men kläderna passar iofs till annat också. Fyran är nog lite av min favorit också, men kanske lite färg på klänningen där.Nilla: Ja, visst är det något speciellt med bröllop!Jess: Hoppas att Du fick lite inspiration på vägen! Ha det så trevligt :-)Helena: 🙂 Fest var det här ja!Hanna: Tack! Jag skall fundera på din idé. Sommarkläder på jobb – klura, klura. Får återkomma, när andan faller på :-)Sandra: Det kan nog vara så att kläderna försvinner snabbt från galgarna och sedan finns det ett större utbud på webben. De fraktar ju till Sverige numera också. Klänningar finns det dock gott om i affärerna nu. Men det är nog dags att börja jaga för fullt. Snart är det dags för höstkläder på galgarna :-)Miss Marie: Ja, visst är det som en liten pralin runt handleden! Ja, jag känner till att de numera har en Sverigefilial, men jag handlar av gammal vana från UK och sedan tycker jag att de har mer att välja på där. Men det kan ha ändrats sedan jag tittade förra gången. Fina grejer är det, var man än handlar från :-)Lisa: Det finns för- och nackdelar med alla färger. Jag har inte ens börjat läsa mögeltester och annat ännu… Jag tror att det kommer att bli jättefint med rött i det läge som du beskriver. Vi har slätt och mitt i villalandskap, så det får bli något av ett vitt utropstecken – tror jag. Återkommer i fasadfrågan!

  10. Fantastiskt snyggt! Du har så bra smak. Jag tar gärna InWear-klänningen till sommarens (enda) bröllop. Jag har sent omsider börjat blogga förresten, välkommen in på alltihemmet.se/blogg/pia-printz/

Leave a Reply

Your email address will not be published.