Dagens favorit: Littmarck Plain

littmarck-copy.jpg

Här är det själv som är bäste dräng när det gäller presenter. Maken har gett upp och överlåter det hela till mig. Så i morsdags-present (ingen speciell dag egentligen, men ett alibi för lite trevligt lull-lull) har jag klickat hem ett armband från Accessora. Trogna läsare känner igen min svaghet för Maja Littmarcks fina armband . Nu finns även armbanden i skinn utan tenntråd. Jag föll för det oranga Hermès going sameslöjd – typ :-).

4 comments

  1. Såg liknande, eller samma kanske på cosas, tyckte de var fina och skulle gärna ha ett själv. Gillar det turkosa och det svarta bäst. Jag blir rätt konservativ när det kommer till färger. Bra present 🙂

  2. Lisa: Kul att Du hittade något som Du tyckte om! Accessora har ett väldigt brett utbud med många guldkorn tycker jag. Och Littmarcks armband är vackrare än vackrast :-)Helena: Cosas har sålt dem vet jag. Jag har ett gult och snart ett orangt då. Jag gillar – mycket! Och med armband sätter jag gärna lite färg, eftersom jag är rätt så neutral annars i mycket. En kul detalj tycker jag 🙂

  3. Oj så fina!!! Ett sånt utan tenntråd skulle jag gärna klicka hem. Men har liiite svårt att bestämma mig för vilken färg. Svart eller lime, det är frågan. 😉 Tack för tipset!

Leave a Reply

Your email address will not be published.