Husresning del II

husresning1-copy.jpg

Magin fortsätter. Ni känner den väl :-)?! Klockan fyra på eftermiddagen var hela övervåningen på plats. Man kan se det blivande ryggåstaket och de vackra halvmånefönstren. Nu känns det som ett riktigt stort hus och jag var lika faschinerad denna gång av själva känslan av att stå där och titta på det.

husresning2-copy.jpg

Till makens stora förtjusning fick vi nu se på när de reste garaget. Him garage, me house :-).

husresning3-copy.jpg

Det var även otroligt häftigt att gå in i huset och stå där vi skall bo sedan. Jag trodde att man skulle kunna se upp till övervåningen, men det var redan igensatt. Det är otroligt vad snabbt en husresning går! Här syns vårt blivande kök och matrum. Jag är väldigt nöjd med fönsterplacering och våra pardörrar ut till trädgården. Allt känns än så länge som det skall göra – finemang!

husresning4-copy.jpg

Här syns vardagsrummet med utbyggnaden och mitt arbetsrum. Det blir en liten vindskyddad plats mellan garage och hus precis utanför. Där skall jag sitta utsträckt i en vilstol och blogga från min bärbara dator – typ ;-).

Det har sannerligen varit en händelserik dag och urhäftigt att se vårt hus. To be continued…

17 comments

  1. Åh vilket fantastiskt hus ni får! Förstår att det måste vara en sann lycka att få vara med från början och planera varje detalj.

  2. Vilket fantastiskt sätt att bygga hus! Först händer ingenting i lång tid och sen allt på en dag =) Vi har byggt vårt hus i Norge, med snickare som jobbat på plats med huset i flera månader, så att vi nyfiket har kunnat titta in och se så ofta vi velat. Men den fantastiska känslan av att se det växa fram är bara helt otrolig, och att se med egna ögon att man har tänkt “riktigt”. Gratulerar så jätte mycket =) Vill bara tillägga att din blogg är bara så inspirerande! Tack för många fina tips och idèer, och goda texter =)

  3. Herregud vad häftigt! Att det går så snabbt… All väntan och så pang är huset där. Jag får ståpäls på armarna, kan bara tänka mig hur du mår då =)

  4. Det går ju helt otroligt snabbt…Hur många jobbar???? Det måste kännas helt fantastiskt för er!

  5. Gu´va fint! Åh va roligt! Det BLIR ett hus! Inte bara på “låtsas”, på ett papper. HÄRLIGT! Jättekul för er.Noterar också att du börjat inreda, den där blå stolen verkar ju passa bra… 😉

  6. Grattis! Vad häftigt att se huset komma flygande från ovan och resas så snabbt! Spännande att följa er på denna resa.Kram

  7. Hjälp, vad spännande! Och vad fort det går! Nu gäller det att hänga med i svängarna!

  8. Heeeelt fantastiskt! Och vad STORT det blir! Våra 118 kvadrat känns liksom lite futtiga när man ser detta…

  9. Läckert! Jag ser många detaljer som verkar riktigt genomtänkta.Visst är det en häftig känsla när ens hus plötsligt står där efter månader av planering.Minns kännslan så väl.Jag ser framemot att följa ert arbete med huset.

Leave a Reply

Your email address will not be published.