Varmt

molnvaska-copy.jpg

-Mamma, mamma, kolla termometern! Det är 44 grader på balkongen! Jo tack, högsommarvärmen slog till med full kraft här. I morgon blir det barnplaya kombinerat med inspektion av hustak. I dag blev det glass. Tusen år efter alla andra har jag fått smak på Ben and Jerry´s och New York Super Fudge Chunk. Det är choklad, nötter, mandlar och ljusår från alla sötsliskiga glassvarianter som ligger i frysarna. Med värmen kommer även högsäsongen för min strandväska med klassiska orange moln. Nu finns molnen i en ny praktisk vaxad tappning. På min önskelista står en brun väska från Russinnet. Hmm – kanske en namnsdagspresent är på sin plats?

Jag tillönskar Er en riktigt fin helg i solen! Stort tack för alla hälsningar i samband med husresningen! Nu är det bara att ta sikte mot mitten av november :-).

Och sorry! I min husbubbla föll min utlottning av det fina trycket av Douglas Wilson bort. Bättre sent än aldrig – Vinnaren är Alexandra S som meddelats via mejl. Gratulerar!

6 comments

  1. Nämen just det, du har ju namnsdag idag, grattis!Jag tyckte jag var så vitsig när jag gratulerade en annan Caroline på jobbet här om veckan… 🙂

  2. Trevlig helg på dig! Ben & Jerry – ja det är muma. Är dock helt insnöad på valnötsglassen från mövenpick, prova!! kram 🙂

  3. Stämningsfullt: Solen skiner och vi har haft beachpremiär i dag. Japp, nu lever livet 🙂 Hoppas att Du har det bra! KramKoselig: Knallgrön låter finemang 🙂 Trevlig helg!Caroline: Man tackar! Och en väska må det bli :-)Helena: Hoppas att Du har en fin helg! Valnötsglass låter som min melodi också – skall testa vid tillfälle. Kram

Leave a Reply

Your email address will not be published.