Sommarprojekt

tidningsinspiration-copy.jpg

Det här var ju hur snyggt som helst! Ögonen studsade till när jag slöbläddrade i dagens Leva & Bo under parasollet. Jag har tänkt att göra en större tavla till mitt arbetsrum av typ tygklädd frigolit. Jag tänker mig bilder, urklipp och annat som inspirerar för stunden. Den fina bilden i dag manar även till att göra mer bestående bildcollage i denna form med snygg enkel uppsättning med nålar. Nu är jag sugen på att framkalla lite blomster och barn med fotokursen i bagaget. Ett lagom sommarprojekt kanske. Inspirerande!

Egna fotografier av tidningen.

6 comments

  1. Bra idé att ha vitt bakgrundstyg. Har funderat på något liknande till alla “tillfälliga bilder”, men använder just nu svart “reklambyråpannå”.

  2. Kul idé! Jag tar foton så det står härliga till. Har ca 400 bilder i kameran i skrivande stund och nya tas varenda dag! önskar jag kunde sätta mig in i lite fotoredigering, men tid finns inte just nu.Fortsatt fin helg till dig!

  3. Sådant där är så lömskt! Det ser så enkelt ut, bara ta lite blandade vackra bilder och nåla upp. När jag försöker själv så får jag aldrig till det där lilla extra utan det blir just bara ett bråtigt sammelsurium av bilder. Det måste vara något med rytmen och färgen som är uttänkt på en nivå över min estetiska kompetens. Jag ser ju tex att den skarpt rosa färgen återkommer på flera av bilderna i collaget på bilden. Men fint är det!

  4. Caroline: Jag hittade några uppspända målardukar som jag köpte till barnen en gång i tiden, men som blivit liggandes. Tror att jag skall börja att experimentera lite med dem. Lisa: Man får ta tiden när den kommer 🙂 Det är skoj, men det är mycket lätt att fastna. Hoppas att Din helg har varit bra!Carina: Jag tror att Du har helt rätt där. Det blir nog bäst med en tanke bakom – ett tema, en färg etc. Det enkla är också det svåra för att få det riktigt snyggt.Anneli: Jadå, om jag kommer så långt så :-)Mia: Jag blev inspirerad till stordåd. Vi får se var det hela landar 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.