Plock: 11 juni

plock11juni-copy.jpg

Förra sommaren gjorde jag inspirationsblad. Nu känner jag att det kunde vara roligt att ta upp den tanken igen. Därför får Plock en egen kategori på bloggen. Tanken är att samla allt möjligt som jag surfar på i irrvägarna genom cyberrymden. Det är saker som får mig att stanna till lite innan jag hoppar till nästa sida. Stort och smått i en salig blandning. Håll till godo!

* Sådana här saker gör mig glad. Bluebox har plockat in roliga saker från amerikanska Knock Knock. Här syns ett set för att märka böcker. Den inneboende bibliotekarien i mig hoppar högt över lånekorten i vintagestil.* Fina knoppar till barnens rum – en idé att ta efter – eller köpa Ohook från abcfamily och Design Delicatessen.* Teburk i glaserat stengods från Typhoon och Favoritsaker.* Henrik har ärvt min morfars gamla jordglob till sitt kommande rum. Jag tittar återigen på vackra Simplicity Globe hos Dansk Design. Magnifik!* Familjesmycken gör fortfarande de finaste alstren i kategorin personliga smycken. Här nya My Love.* Återvunna material i en hängare som gör mig på omedelbart gott humör – It´s beautiful here av Heath Nash från Mitt i Myllan.* Vackraste mobilen som jag siktade i det stora landet i väster och har bloggat om tidigare. Nu finns Birds of a Feather hos Designista.* Vacker lykta Flinga i återvunnet glas hos Unnamei Eco Living.

12 comments

  1. Det här är fint! Gillar dina collage och tips som kommer därigenom. Själv har jag problem med att komma ihåg var någonstans det var jag såg “det där fina… som hade passat så bra…”. Alla dessa irrvägar i cyberrymden 😉

  2. Som vanligt har du hittat en massa fina och inspirerande ting! Härligt collage! Jag gillar allt – speciellt knopparna och hängaren med fina texten!

  3. Fina saker, tyckte mycket om ljuslyktan och jordgloben. En jordglob står på önskelistan till sonen här med. Smakfullt collage!

Leave a Reply

Your email address will not be published.