Citroner

citrontavlaed-copy.jpg

Jomen visst, där sitter den som ett smäck! Vi kör de klassiska konfliktzonerna nu – hallen och matrummet. Och det är nästan mest kiv vid matbordet. Det är bläig mat. Det är myror i brallan gånger tvåtusenfemhundrafem. Det är kollektivt fniss och bus över gorillatuttar och smörälgar. Det är spring fram och tillbaka. Det är allt det som inte konstituerar Kodak Moment Happy Family som sitter samlade vid middagen och talar om dagen som har varit. Men ibland blir man sådär rusig över sin fina familj. Ibland känner man flytet. Det enkla livet som bara är. Mellan de gångerna blickar jag nu ut mot mitt fina tryck av Douglas Wilson från Keep Calm Gallery. Och då ler jag – i alla fall för det mesta :-).

10 comments

  1. Ytterligare ett snyggt tryck hos dig,ser jag 🙂 Svar: Hmm, nä det är inte fotopapper utan något annat “vanligt”. Vet inte riktigt. Men det där kan man ju styra själv om man gör en beställning till t ex Arkitektkopia ju. Blir det bättre med fotopapper tro? Ja, jag gillar också tavlor med text. Får väl införskaffa mig ett ordentligt program… Har du ngt bra förslag på program?

  2. Jess: Ja, jag gillar den mycket :-)Birgitta: Inramningen är lite knepig. Jag körde på samma variant som jag redan har på en annan tavla i rummet. Det skulle vara fint med bara en enkel montering med klämma, men det skyddar ju inte så bra å andra sidan. Trycket är en ny favorit!Linda: Det finns säkerligen massor av varianter på utskrifter ja. Fotopapper blir väl lite mer stadga i kanske. Annars får du investera i en brevpress som kreatören av citrontavlan använder 😉 Program skall du inte fråga mig om. Jag använder ett uråldrigt program som är i skriande behov av uppdatering. Jag får ta det som ett sommarprojekt 🙂

  3. Hahhaa! Jag tycker det är lika underhållande varje gång nån bloggare skriver om “verkligheten” som den är! Huvudet på spiken träffade du!Vet inte hur många gånger om dagen jag hör “mammaaaa” just nu, från 3 barn x 333 gånger blir 1000!! Då önskar man att man hade lite mer egentid. Men en stund senare sitter man och gosar och hör en kul berättelse eller att Lillen lärt sig ett nytt ord – och då mår man bra!

Leave a Reply

Your email address will not be published.