Söndag

sondagsblomma.jpg

Varsågod – lite söndagsblomster! Här är det förkylt och hängigt. Dagens projekt blir att försöka inspektera några målade plankbitar. Fortsättning följer…

Fotografi och redigering: Weronica

7 comments

  1. Åh, vad fint kort och underbar redigering, det piggar i alla fall upp mig (inte för att jag är hängig men det regnar ju) och hoppas det gör detsamma med dig!

  2. Usch så trist. Vi har haft barnfritt på landet, och hemma blev lilleman febrig. Jag som så inte har tid att VABa i veckan.Krya på oss/M

  3. Stämningsfullt: Tack! KramPetra: Pill med bilder är kul – som bekant 🙂 Jag kom ut på en liten expedition i em i alla fall. Hoppas att förkylningen ger med sig snart!Mamma Mia: Tack! Minks: Aj, aj.. Krya på oss som sagt! Och gratulerar! Jag tror inte att jag har frambringat mina gratulationer – bättre sent än aldrig 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.