Allt i ett

tradgardssalva-copy.jpg

En av mina absoluta favoriter i badrumsskåpet är klassikern Egyptian Magic. Det är den ultimata läppsalvan för mig som numera har svårt att smörja med något som doftar mycket. Jag har även använt den till intensivbehandling av fötter och vintertorrt ansikte. Vi har en burk som används till diverse blesyrer och torrheter på barnen. En perfekt Allt-i-ett-produkt med andra ord.

Jag har hört mycket gott om Lisen Organics Trädgårdssalva och har varit nyfiken på att testa den. I dag fick jag bland annat den burken på posten från Mitt i Myllan. Det var bara att testa direkt på en näsa i behov av salva… Det är bivax, rapsolja, honung, ringblomma och eterisk olja i ljuv förening. Jag anar redan ännu en favorit i genren Allt-i-ett. Sedan tycker jag mycket om Lisen Organics förpackningar med illustrationer av välkända Hanna Werning. En fin burk med ett fint innehåll!

7 comments

  1. Det låter som en salva jag måste prova. Mina händer har blivit väldigt torra av allt grävande i landen och efterföljadnde handtvätt.

  2. Anna: Min ultimata favorit när det gäller händer är Crabtree & Evelyns La Source Hand Therapy. De har även en serie som skall vara speciellt framtagen för händer som jobbat i trädgård. Den har jag dock inte testat – ännu. Jag hyser gott hopp om att få gräva nästa vår 😉

  3. Ja, när Hanna har varit i farten så brukar det bli fint, denna burken är underbar och det var kul att innehållet också är det!

  4. Jag har en sån favorit med, ett livräddar/räddaren i nöden klet från Yvonne Ryding av alla. Superbra och lätt hunungdoft, för torra nariga händer, läppar osv…..toppen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.