Vardagssmart

flipandtumble.jpg

Jomen visst – den fungerar alldeles utmärkt! Jag har sparat in tre plastpåsar bara i dag. Väskan från Flip & Tumble är en sådan där vardagssmart produkt som gör mig glad. Visst har jag tygkassar i skåpen, men den här lilla saken är perfekt att alltid bära med sig. Den tar i princip ingen plats alls och den väger ingenting. Framförallt kan man ha den liggandes i väskan eller jackan för att ta fram vid behov. Det är en lite skrynklig nylonkasse, så den får inga skyhöga snygghetspoäng, men den fungerar alldeles utmärkt i ett praktiskt hänseende. Smart säger jag!

Och lite eco-light sådär. Värre är det med alla tvålfagra unga män från Greenpeace som försöker sälja in miljö med charmiga oneliners. De dyker på en som gräshoppor på staden och har som ny taktik att börja gå med en bit, trots att man vänligt avfärdat dem. Hårdhjärtade jag står emot fraser som “Vill Du hjälpa till att göra en bättre värld?”. Nej Du. Det vill jag definitivt inte. Jag vill att vår värld skall bli sämre hela tiden. Typ :-).

8 comments

  1. Förstår vad du menar med Greenpeace -“påhopparna”, de kan bli jobbiga. Det känns nästan bättre då att göra kloka köp… Man har mycket makt som konsument. Gillar verkligen påsarna från mittimyllan, liksom Lisen Organics produkter, ljuvliga!

  2. Sofia: Vi bor mitt inne i staden och de har sitt stora stråk precis där vi går ett antal gånger varje dag. Nu har de börjat stå nästan vid vår port. Jag är ganska trött på dem ja 🙂 Men påsarna gillar jag mycket. Jag använde den även vid förskolehämtning för hemtransport av teckningar, extrakläder och annat smått.

  3. Ha, ha du är rolig du! Aha, ja skrynklig förstås. Men den såg väldigt snygg ut att ha som väska. Då kan man ha en som man inte rullar ihop kanske, är sugen på en jag med.

  4. Anne: Supersmart! Och jag gillar min rosa variant mycket – inte tu tal om det!Lisa: Lite skrynklig blir den när man packar ihop den, men det praktiska uppväger tusen gånger om. En utmärkt kompletteringsväska att ha med sig till handling och småärenden på staden. Och när man har barn får man alltid släpa på massor med smågrejer 🙂 Jag gillar – mycket!Daniel: Kalas är de! Kolla in hos Mitt i Myllan! Ha en fin dag Du också!Susanne: En alltigenom supersmart produkt 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.