Blädderbok

Har Ni tröttnat på allt snack eller får Ni inte nog? Svenska Dagbladet körde exempelvis en stor artikel i söndags och Hans Wiklund tar till storsläggan mot dumma SATC-fans. Det är sannerligen ett stort populärkulturellt fenomen. Jag tillhör dem som ivrigt väntar och längtar, efter många sejourer med min skokartong. Och för en riktig SATC-nörd som mig själv så är naturligtvis boken ett måste. Jag har säkrat ett exemplar i dag och ser fram emot att bläddra och njuta bilder. För man kan faktiskt vara en tänkande kvinna (väl förtjänt av hela lönen) och tycka att detta är god underhållning :-).

10 comments

  1. Är det inte så att Hans Wiklund är avundsjuk på SATC-kvinnorna egentligen? Han kanske önskar han var mer flärdfull och glamorös själv stackarn..hi,hi. Det är ok Hans, du vågar ta ut svängarna lite mer. Skämt och sido. Jag börjar också se fram emot att se filmen, som inte följt serien på länge. Förresten, vad är det för skillnad på att vaxa ben och att blondera håret som Hans verkar göra? Hur som helst sitter väl ändå intelligensen någon annanstans.

  2. SATC-kvinnorna är väl helt enkelt ett hot mot männen. De behöver inte män i nån större utsträckning. Klart de måste kackla missunnsamt!Jag såg filmen förresten när jag var i Budapest. Där hade den premiär redan 5/6. 18-åriga dottern ville så gärna se den, så jag hängde med, är ingen SATC-nörd direkt annars :).

  3. Håller fullständigt med! SATC är ju inte bara en film om snygga människor i snygga och väluttänkta outfit, utan även en film om vänskap. Och få saker är väl djupare än sann vänskap?

  4. Varför kan man inte bara få gilla det man gillar utan djupare analyser? Får en bok, film, låt eller annan upplevelse mig att må bra utan att jag skadar andra människor så är väl det finfint? Kram Speja

  5. Stämningsfullt: :-)Lisa: Trean kör tydligen SATC-race i kväll om Du känner för att uppdatera dig lite 🙂 Kajsa: Det blir en lite märklig debatt där det å andra sidan till syvende och sist handlar om att försvara inköp av designerväskor… Detta är underhållning för mig – tittgodis. Sedan använder jag inte SATC som en riktlinje för mitt liv. Men jag tittar. förundras och förlorar mig bort en liten stund. Gott nog så :-)Nadia: Precis, det handlar om allt mellan himmel och jord. Och de har definitivt slagit an en sträng eftersom det har blivit så omåttligt populärt. Sedan kan jag iofs aldrig upphöra att fascineras över att det i alla serier skulle bli bra mycket enklare om man pratade med varandra istället för att väcka missförstånd och skapa sådant som egentligen inte finns. Men då skulle det väl inte bli något kul att titta på :-)Speja: Ja, ibland behöver man inte analysera – håller med. Det är iofs rätt intressant att fundera över vad det är i SATC som gör att det fungerar så väl.

  6. Äsch! Hans Wiklund vill ha en dialog! En man som bestämmer oc vill visa hur han styr sin egen familj…det här handlar inte om filmen det är något annat! Jag var inte alls intresserad se filmen men nu vill jag se den, verkligen intressant…så tack för Hans! 😉

  7. Han lär väl knappast komma upp i halva sin frus lön så på nåt sätt måste han väl hävda sig…

Leave a Reply

Your email address will not be published.