Syrénberså

sondag.jpg

Det är mycket hus i mitt huvud. Jag surfar armaturer, kalksten, tapeter och badkar. Det återstår fortfarande en hel del beslut. I veckan som kommer har vi ett antal saker att kolla upp. Semestern närmar sig och det skulle kännas skönt att ha en del klart då. I tanken skall ett hus målas också innan vi åker till Gotland i mitten av juli… Jag har köpt min första trädgårdsbok: Drömmen om en trädgård av Sanna Töringe. Jag vill ha en klassisk syrénberså. Jag vet inte om man går ut i en kimono i ett villaområde, men kanske ändå :-).

Vacker kimono och kopp från Russinnet.

9 comments

  1. Fina saker, och såklart ska du gå ut i kimono!! Själv skrämmer jag grannarna med både flanell och bomull på morgonen 😉

  2. Koppen o kimono var jättefina! Läste lite om din gotlandsten. Tror det blir jättefint! Undrar om ni inte kan beställa på plats och att dom sedan fraktar till er… Det är ju alltid lättare att välja när man ka se och känna på sakerna!Lycka till!Mia

  3. Härligt. Klart du kan gå ut i kimmono i ett bostadsområde :-). Syrenberså låter underbart. Jag har liknande tankar men det får bli om några år, vår altan blev klar i torsdags så nu ska jag njuta av den och skissa på resten av tomten. KRamTindra som jag

  4. Vilken vacker kopp! Men visst är det roligt att planera och kolla runder. Jag och sambon är också där, fast han tycker dock att jag är ivrig och tjabbar för mycket om hem och inredning!

  5. Det är drömmarna som håller oss vid liv, så visst får man drömma alltid! Det är oerhört roligt att följa dina/era drömmar här, och tänk att ni nu är så nära era drömmars mål – sanslöst nära! :)Vi bor i villa och vår villa står på ett kvarter mitt i centrala stadssmeten. Nu har jag ju ingen aning om hur er tomt kommer att ligga, insyn från grannar eller ej, men vi har i alla fall en uteplats på baksidan av vårt hus (som är byggt i vinkel) som är helt och totalt skyddad från insyn. Det tackar jag dem som på 70-talet byggde vårt hus för. Vad är det man säger: ett hus kan man alltid förändra, men läget… 🙂 Vart jag ville komma var att jag varje morgon går ut i nattdressen och njuter av den färska dagen. Sommartid då så klart! 🙂 Idag gick jag ut i bh och trosa för att plocka ned dagens outfit från torksträcket och det utan att en själ behövde besväras av min uppsyn. Det är sann huslycka det! :)Blir så kul att följa med er till Gotland igen. Längtar redan efter din rapport från sommarriket! Kram kram

  6. Hej!Jag fick en sån fin kopp i sommarpresent på jobbet, fast det står rymdfärd ända till stjärnorna. Helt underbar att dricka ur också!Ha en bra dag!

Leave a Reply

Your email address will not be published.