Ljus

bestlite.jpg

Visst kan ens bryderier över vilken typ av kalksten man skall ha i huset kännas futtigt ibland. För andra i hushållet är det de stora frågorna som gäller. Efter att ha rasat, skrikit och kastat är det dags för reflektion innan sömnen tar över. Och försäkran om att grundförutsättningarna fortfarande gäller – trots allt. – Mamma, om jag ramlar ned i lava. Hoppar du efter mig då? -Ja, såklart att jag gör det. – Även om du kanske dör då? – Ja, jag hoppar ändå. – Är det så mammor gör? – Ja. älskling. Det är så mammor gör.

Högt och lågt i en salig blandning. I dag skall vi titta lite mera på kalksten igen. Det är tämligen lång leveranstid på den gotländska stenen, så den får vi ta osedd IRL om vi skall gå på det spåret. Vissa saker i huset bara är, men det som man köper in själv känns det extra viktigt att tänka till kring. Samtidigt gäller det att hålla tempo i besluten. Det finns inte tid att tänka alltför länge på varje sak. Kalksten i dag, badkar i morgon typ.

Ett stående inslag på min önskelista är lampor från Bestlite. Just nu klurar jag på om några taklampor kan vara något att ha över köksbordet.

6 comments

  1. Underbart roligt men det är lite jobbigt med ALLA beslut och val man måste göra i rask takt.För oss slutade därför vår slutbeställning av huset med att vi drog bort en hel del grejer från för att få mer tid till beslutsprocessen.Det är nog dock bra att inte snöa in sig förmycket det ju finns ju som sagt viktigare delar i livet.Hoppas ni båda slipper lavan…

  2. Hahahahahah, det är iofs inte konstigt men ändå…..jag är också väldigt förtjust i lamporna från Bestlite! 🙂 Maken var dock inte lika förtjust när jag talade om vad de kostade…

Leave a Reply

Your email address will not be published.