Steg mot sommaren

gunillaskor-copy.jpg

Tack för alla tankar kring badkar och tapet! Det är sannerligen tur att jag kan älta husbyggandet på lite olika fronter. För jag är sådan. Jag vill grunna fram och tillbaka, för att känna mig tillfreds när jag väl sitter där. För då kommer jag ha frid i sinnet, det är jag säker på. I dag hade jag förmånen att älta hus över lunch med bästa A. Tapeter, eldragningar och badkar avhandlades och diskussionen var klargörande på många sätt.

Och innan jag kom till skott med huruvida jag skulle ha träskor från Swedish Hasbeens eller ej, så var de klatschiga färgerna slut. Nu har jag i alla fall slagit till på ett par klassiska Gunillor från Docksta. Jag skulle beställa direkt från Docksta , men det var semestertider där för tillfället. Ibland tar det liksom lite tid innan man kommer till det där klicket – på många fronter :-).

10 comments

  1. Jag har likadana, fast Docksta Patrik (samma) de är helt underbara och är superbekväma, har haft dem i cirka 4 år nu. Du kommer att bli nöjd och dina fötter glada.

  2. Hejsan!Kul att du gillar färgen, den är verkligen rosa men samtidigt mild och lugn. Jag blev väldigt nöjd när väggarna var färdigmålade. Självklart ska du få färgkoden, jag kollar upp det och återkommer inom kort!Kram Åsa

  3. Birgitta: Ah, citronerna är så fina! Jag sitter och tittar på mina från matbordet. Det behövs när barnen busar och häller mjölk – typ :-)Sofia: Jag har haft mina ögon på dem länge, men aldrig kommit till skott. Det låter bra att Du är så nöjd!Mia: Det låter fint! Jag har lite allmänt konstiga fötter, men här finns det hopp tror jag :-)Designdrömmar: Åh, snällt! Det är en fin rosa nyans Ni målat i!Lisa: Hmm – ligger något i det ja 😉

  4. Jag svischade in på Hasbeens lager idag och det lastades av massor med trätofflor från en lastbil. Fast jag köpte mig ett par bruna….

  5. Hej,jag har två par Docksta, ett par illigt rosa som säkert är 8 år och ett par yngre som är röda/blå/vita. Älskar dem! Kan inte tänka mig min garderob utan ett par. Skulle gärna ha dem i brun mocka också! Hmm, Hasbeens, har du kollat in Calous fina tofflor? Supersköna! Har beställt ett par i röd lack med sidenrosett.Är övertygad om att jag kommer känna mig som Alice i underlandet…….Trevlig helg!

  6. Ja!!! Satsa på Docksta, jag älskar dessa tofflor och är nog redan inne på mitt fjärde par. Nu har jag ett par röda med stansade blommor. Varning bara för de i nubuck, de färgar av sig på fötterna.

Leave a Reply

Your email address will not be published.