Den första målningen

forstamalningen1.jpg

Semestern är här och denna gång handlar det mycket om målning av hus. Maken och min pappa tillbringade helgen ute vid huset. I dag har maken målat, samtidigt som snickarna håller på med det sista på fasaden. Huset har fått tegel och börjar mer och mer bli som det sedan skall vara. Nu har även ett av våra grannhus rests.

forstamalningen.jpg

Sedan är det all färg som skall på då. Vi bestämde oss för Nordsjö Trägrå 1 som jag skrev om här. Känslan är att huset kommer att bli mycket vackert i denna kulör. Fortsättning lär följa :-).

Det är sommartider på bloggen. Jag har faktiskt lyckats med att få bort lite av “måste-sitta-vid-datorn” känslan. Det lär dock bli bloggande även under sommarlovet. Med hopp om sol, lugn och ro och även lite inspiration!

9 comments

  1. Härligt att ha börjat med målningen! Kan tänka mig att varje steg känns fantastiskt…. Hoppas sommaren ger dig inspiration för kommande inlägg. kram 🙂

  2. Spännande att ni kört igång med målningen. Ska bli roligt att se det färdigmålade huset sedan. Och vad du väljer för tapeter. 🙂 Trevlig sommar!

  3. Huset ser ut att bli jättefint! Sådär stort och imponerande, på ett trevligt sätt.Kul att lägga på första lagret färg, det blir så på riktigt då.

  4. Ja det har varit lite tyst här men jag förstår dig :)Huset blir verkligen jättefint och det ska bli så roligt att se er på plats därinne!Ha en jättehärlig sommar nu!

  5. Det blir jättefint med den färgen! Det är mycket jobb att måla hus, vi skall måla fasaden mot söder och väster i sommar, inget man längtar efter precis. Ha det gott, jag jobbar nästa vecka också sedan blir det semester!

  6. Det blir superfint! Det är drygt att måla, men man får ju se resultat på en gång! Mycket roligare än att skrapa! 😉

  7. Även om det säkert är tufft med målarbetet, så måste det kännas som ett härligt framsteg att få se sitt hus i rätt färg. Jag brukar faktiskt fantisera om den dag jag står och målar huset… 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published.