Pirum Parum

applebok-copy.jpg

Elisabeth Johansson står bakom en av mina favoriter i den digra kokbokshyllan: Smulpajer. Jag har bakat ett antal pajer ur boken, samtliga med lyckat resultat. Det är enkla och rejäla recept ackompanjerat av vackra bilder. Nu kommer samma författare ut med Min äppelbok. Jag kommer sannolikt inte att börja safta och sylta just nu, men här finns mycket annat. Framförallt är det en så fin bok. Det är skickligt stylat och med förförande bilder av Joel Wåreus. En ny favorit som kommer att hålla länge. Rekommenderas varmt!

Pressbild från Albert Bonniers Förlag.

6 comments

  1. Ser väldigt lovande ut.Den får jag kika på. Älskar vackra bokböcker. Fick Leilas senaste i födelsedagspresent! Kan sitta bara och njuta av de vackra bilderna utan att ens baka!Kram Karin

  2. Hej!Var in och kollade på din sida och blev så glad. Jag såg att du gillar mina böcker! Jätteroligt!!!Hoppas att du snart börjar safta och sylta. Äppelsaften är lätt att göra och supergod! Ett tips är att göra små sattser så att det inte känns så jobbigt!Må så gott, njut av hösten och baka på!!!mvh Elisabeth

Leave a Reply

Your email address will not be published.