H

bokstavenhed.jpg

Trender kommer och går, men eken består. I alla fall för min del. Eken har blivit lite av den nya furun och i mitt tycke fått ett oförtjänt skamfilat rykte. Ek är ett klassiskt träslag som råkade bli trendigt. Nu är det de mörka träslagen som regerar, framförallt valnöt. Jag håller hårt i mina möbler dock.

Våra köksstolar har varit med om mycket under småbarnsåren. Men jag kör en klassisk Knut Knutson. Känn på kvalitén! Se på det där levande trät! Åhh – det är vackert! Torkning av kladdiga matrester, sandpapper på kritkludd och inoljning – jag är väldigt glad att vi valde de här stolarna för många år sedan. De åldras vackert.

H som i Henrik i bokstavsveckan. Och “Hamstern Hedda bor hos en gädda”. Henrik och jag fastnade på K när vi körde Wirséns ABC (som vi läst minst hundra gånger) på överfarten till Gotland. Lättnaden var stor när vi kom på “Kråkan Krok bor i en bok”. Tänk vad grejer man har i sitt huvud :-)!

6 comments

  1. Å vad roligt – vi brukar också köra Wirséns ABC i bilen. Och så rabblar jag den i huvudet i bland när jag inte kan sova 🙂

  2. Jag gillar också ek, men inte ekfaneren dock…Det är nog mest den som har dålig ryke tror jag. Nä lite trä hemma gör bara hemmet mer levande, så håll hårt i eken du!kram kram

  3. Hej Weronica!
    Jag sitter och tittar igenom din fina blogg och inspireras av färg och mönster. Upptäcker dock att alla dina inlägg där du länkat till olika tips inte fungerar. T.ex era köksstolar, lampor mm. Vet du något om det? Försvinner dessa efter några år?

    Varma hälsningar från en trogen läsare

Leave a Reply

Your email address will not be published.