Höstlöv I

vinrodastrumpbyxored-copy.jpg

Kläder känns kanske inte högprioriterat i dessa husbyggartider. Jag satsar framförallt på att pimpa det jag har. Förra hösten underordnade jag mig en modebloggsjargong och pratade om vinröda strumbyxor som ett “must-have”. När man inte har tillgång till huvudstadens utbud, är det inte alltid lätt att vilja ha saker som känns rätt just precis nu. När jag gick in i affärer och frågade efter vinröda strumpbyxor såg expediterna ut som om de stod inför en alien. I höst finns det dock vinrött hos den stora kedjan. Så nu skall jag slå till :-). För snyggt är det fortfarande!

Inga vinröda strumpbyxor i går, men väl sedvanlig Kattfrossa och Läderlappen på det. Min stora lilla dotter som kvider av växtvärk emellanåt, var överlycklig över att hitta 128:or som passade. Stortjejskläderna känns fortfarande just stortjejiga.

4 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.