Red

tolixrod-copy.jpg

För en tidskriftsnörd av min kaliber är det högtidsstund just nu. De mest inspirerande magasinen kommer i brytningstider när en ny säsong knackar på. Vissa saker blir så exponerade att man tröttnar redan innan de kommer i butik. Något som syns överallt är exempelvis Lu Zhou:s smyckesfat för Åhléns. Nja, säger jag, även om de flesta andra tycks jubla. En klassiker på insändarsidorna är att beklaga sig över mängden reklam. Snygg promotion är dock en del av tidningen tycker jag. Och aldrig är reklamen så kul som just när allt nytt kommer. Det är alltid spännande att se styling och urval.

Jag faller i vanlig ordning för svenska Mimou. Textilföretaget ligger i frontlinjen för inspirerande produktbilder och även denna gång fastnar ögat. Det är vackert med allt det vita som får liv med tapeten Pompidou. Och så står den där. Den röda Tolix-stolen. Den franska klassikern syns mest i vitt, svart och metall. I rött blir den som ett utropstecken för hela rummet. Jag gillar! Frågan är väl hur modet består i realiteten. Säkra kort är säkra kort när det gäller större investeringar i hemmet, men det är onekligen lockande att bryta det självklara. En vacker tanke är det i alla fall :-).

Titta in på Mimous nya kollektion för fler fina bilder!

8 comments

  1. Tack för inspirerande text och bild. Jag har inte heller fallit för smyckesfatet men älskar Tolix och Mimou!

  2. Jag föll också för stolen! Den är jättefin i rött! Dessutom lyfter den fram de röda detaljerna i tapeten! Syntes det att jag hade bråttom när jag gjorde mitt inlägg? Fniss! Jag skulle skjutsa maken – inte mycket text i det inlägget! 😉 Bilderna fick tala för sig själva! Det fungerar ju alltid! 🙂

  3. Mimou-katalogen var verkligen stilren och tilltalande. Har kollat återförsäljare i Malmö-trakten för tyg till två fina kuddfodral, tack för tipset å ha en skön helg!

Leave a Reply

Your email address will not be published.