C

bokstavenc-copy.jpg

I går var vi ute vid huset igen och blickade upp mot massor av elkablar som slingrar sig i bestämda banor. Tänk när man kan slå på ljuset för första gången där ute. Det måste vara ren och skär magi.

C blir mitt sista bidrag i bokstavsveckan. Handtaget tillhör min korg från Korbo. Jag tycker massor om mitt nya ljusstarka objektiv (Nikon AF 50/1,8.D) som fungerar utmärkt för närbilder och porträtt. Kameran blir ganska tung med 18-135, men med den lilla 50/1,8 känns den riktigt pyttig och lätthanterlig. Jag ser fram emot att ägna mig åt riktigt bildnörderi när barnen skall tillbringa helgen hos morfar och mormor. Det är sannerligen en annan sak att fotografera med små assistenter. Det gäller liksom att knäppa i flykten då :-).

8 comments

  1. Jättefin bild! De där korgarna är så snygga! Jag har funderat på att köpa en, men vet inte var jag ha den och vad jag ska ha i den… De är i alla fall superfina!Ha en extra skön helg!

  2. Anette: Det är lugnt och skönt ja 🙂 Ha en fin helg Du också med mycket packning!Stämningsfullt: Haha! Ha en skön helg! KramNilla: Vi skall ha ved i våran har jag tänkt om det inte blir alldeles väldigt mycket skräp. Man kan ha allt möjligt i dem tycker jag. Förvaring av plädar, tidningar med mera. Jag har suktat länge och tycker att den är så vacker! Tack för bokstavsveckan. Ha en fin helg!Johanna: Jag bytte från en Nikon D40 till en Nikon D80 precis innan Gotlandsresan. Jag håller fortfarande på och acklimatiserar mig, men är jättenöjd. Och objektivet känns kalas. Ständigt sugen på mer förstås som makro och vidvinkel. Men ack så dyrt det är! Önska sig kan man alltid 🙂 Ha en fin helg!

Leave a Reply

Your email address will not be published.