Måste ha

haxansurtant-copy.jpg

Jo, visst finns det riktiga “must-haves”. När ett av de bästa barnprogrammen släpps på DVD nästa vecka –  Häxan Surtant – är det ett måste för “Bus och Kul”-boxarna vid TV-apparaten. Vi har sett serien flera gånger på Bolibompa, men den håller utmärkt klass och tål att ses många gånger. Missa inte!

Häxstyle med grön ögonskugga, röda läppar och massor med hårspray. Den svarta klassiska polon kommer från H&M och skinnkjolen finns hos Bon´A Parte. Ta ett häxbad med Philosophys Halloween-set (det såg jag först hos Bjooti). Framförallt handlar det såklart om attityd. Lite Häxan Surtant är inte helt fel ibland :-).

8 comments

  1. Häxan surtant ja… det är ett program som min son brukar titta på. Har faktiskt undrat om det är därifrån han har fått idén att kalla mig “TANT”!!! när han blir sur på mig. 😉

  2. Häxan surtant är ju en toppenpingla och vi gillar henne skarpt här hemma, den dvd skall inköpas på studs. Tack för tipset, trevlig helg!

  3. haha häxan surtant, min lille han är rädd för henne! så den passar jag men allt annat i ditt fina collage, ja tack. vackra bilder och fina collage hos dig, jag kommer ofta åter igen hit in! mini

Leave a Reply

Your email address will not be published.