Läget i huset

Nu var det ett tag sedan jag körde “hardcore-bygg”, så här kommer några dagsfärska bilder från huset för intresserade. Det är mycket byggarbetsplats där ute för tillfället. Elektrikerna arbetar för fullt och snart är det dags för VVS-installationer. Sedan skall snickarna fortsätta med allt återstående arbete inne. För mig känns innerväggarna som ett fantastiskt steg framåt, men för en utomstående är det nog mest masonit och skräp därinne :-). Hur som helst – det går framåt med raska steg!

huset1.jpgNedre utbyggnad med fönster och pardörr mot trädgården.huset2.jpgKöket med diskbänk ut mot gatan.huset3.jpgVackert, eller hur ?!huset4.jpgÖvre allrum mot barnens sovrum.huset5.jpgLiten kille som ätit glass och varit på sin första inskolningsdag på ny förskola. Förändringens vindar blåser för stora och små.

19 comments

  1. Känner igen miljön (masonit, sågspån, damm och skräp) från diverse om- och tillbyggnader av vårt hus! Spännande att få se ett helt hus växa fram. Tänk när ni flyttar in, ALLT kommer att vara nytt!

  2. Tycker det är så roligt att se framstegen i erat hus. När ni kommit så här långt kan man ju verkligen känna hur det blir sen. Det är ju rum att gå i och drömma sej bort i en stund =)

  3. Oj vad spännande! Jag förstår att innerväggarna gör det lättare att visualisera hur det kommer att bli när det är färdigt.

  4. Tänk att man kan bli så entusiastisk över byggbilder numera…ha, ha. Jättekul att se. Hoppas få se mer av de stora framstegen snart igen.

  5. Vackra bilder och färger! Ett blått tema! Ja visst är det kul när gipsväggarna kommer upp. Då känns det nästan som att det är klart, fast egentligen är det ju en hel del kvar.. 🙂

  6. Åh, så roligt! Hur går det med tapet- och kakelval? Det är kul med barntapeter tycker jag, men min Lilla M som är 5 år önskar inget hellre än att få byta ut sina Sandbergtapeter med hus mot Batmantapeter… 😉

  7. Alla: Tack för hejarop! Det är inte klokt att vi skall flytta in om ungefär tre månader. Det är fortfarande svårt att förstå när man går bland brädhögarna, men det går snabbt när de jobbar ute i huset!Anna: Nej, det är inte ute på landet. Nu bor vi ju iofs mitt i staden, men detta är i ett nybyggt område i en av de närmare “förorterna” till vår stad. Erika: Åh, jag väljer att ligga riktigt lågt med Läderlappen på väggen ;-). Barnen är iofs modesta och väldigt traditionella i sina önskemål om rosa och blått. Det är icke lönt att komma med några coola retrotapeter här inte. Det är ju så FULT är kommentaren – typ :-).

Leave a Reply

Your email address will not be published.