9 comments

  1. Tack för tipset – det låter underbart! Jag går nu och väntar på att Krig och hågkomst ska komma på svenska. Det verkar tyvärr dröja och jag behöver en bra box under tiden.

  2. Åhh den var heltklart en serie som föll mig varmt om hjärtat när den gick på TV. Måste nog investera mig en box!Kram hoppas din sommar varit bra

  3. Har du sett Kalla fötter? Samma feelgood – bara ett annat språk. För övrigt så älskar jag Nikolaj och Julie, en mycket finfin serie!

  4. Den följde jag varje vecka- gillade den verkligen! Ser just nu mordkommissionen boxen, bra men råååare! Jag tycker danskarna gör mycket bra tv serier!!

  5. Lo: Jag har Krigets Vindar i boxbiblioteket, men har inte kommit till den ännu. Jag har även sett att det har kommit ut fler säsonger av Herrskap och Tjänstefolk. Det verkar som om höstkvällarna är räddade med andra ord. Och i väntan kan jag varmt rekommendera N&J. Vicke: Kul att se Dig tillbaka på banan igen! Ja, denna box är en säker investering till hösten.Karin: Absolut! Min SATC-box är något som jag alltid återvänder till. Om man känner för att kolla något snabbt när det blir en lucka så är den perfekt.Annika: Rekommenderas varmt! Vissa scener kommer jag ihåg väldigt väl, annat är mer diffust, men sammantaget håller det hög klass för en titt till.Sofie: Jag plöjde Kalla Fötter-boxen i vintras. Den är ack så välgjord! Om några år ser jag den garanterat en gång till.Pethra: Box rules :-)!Helena: Danskarna kan helt klart det där med serier ja. Min favorit alla tider är Matador. Den är ganska dyr som box ännu, men jag håller utkik efter rabatter där.Alacs: Aha, hoppas att den kommer in snart igen då. Annars får du kolla Pricerunner för andra försäljare. Hoppas att Du hittar den!

Leave a Reply

Your email address will not be published.