Super Hero

platskylt-copy.jpg

Henrik är fast i superhjältarnas garn. Den stora klädkedjan förser honom med den ena snygga tröjan efter den andra. I kölvattnen av The Dark Knight är det naturligtvis fladdermöss som pryder höstkalsongerna. Jag har resignerat någonstans på vägen. När jag försöker sticka mellan med något coolt retroplagg i snygga färger blir det nästan alltid kalla handen. Ingenting slår massproducerad hulk-spindel-stål-man…

Jag har sett de fina plåttavlorna i butik tidigare, men tyckt att de varit lite för dyra. Nu surfade jag runt inne på Allposters och fann retroplåten till betydligt lägre pris. Dessutom kör Allposters ofta 20 % kampanjer. Så nu blir det frossa i fyra superhjältar i det nya rummet när vi flyttar. Snyggt, enligt både son och mamma. Och det är som sagt långtifrån alltid det är så :-).

signature

5 comments

  1. Känner igen det. Har också fått ge upp vissa kläd- och inredningsambitioner när det kommer till barnen. Men det här var en kul idé. Måste kolla.Speja

  2. Lisa, Anna och Ella: Ja, det är lite kul och lite annorlunda i superhjältesvärlden!Speja: Ja, vad hände där på vägen ;-)?! Barnen måste ju få köra sin grej också. Det är betydligt lättare att klä en liten bebis!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *