Höstlöv II

armband-copy.jpg

Jodå, Ni har sett dem förut här på sidan. En av mina personliga favoriter är Maja Littmarcks vackra armband. Jag använder mina smycken nästan varje dag. Ett klassiskt knep för enkelt säsongsbyte är att ta in några accentfärger. Mustiga färger såsom lila blir nästan alltid aktuella när det börjar bli höst. I min pimpning light av höstgarderoben satsar jag på ett lila Littmarck. Jag kommer att bära det som solitär eller i kombination med mitt gula armband. Så på väg mot hösten med lila armband och isande vindar (brr vad kyligt det är här i dag…). För snart är det ljuv november ;-).

Fotografi: Weronica. Littmarcks smycken finns bland annat hos Accessora.

8 comments

  1. Jag kör samma knep med mina Littmarck, byter bara ut en färg här och där för att piffa upp säsongen. Har precis köpt ett höstigt orange i modellen Nijak att kompletera med!!!!! Gillar skarpt!!!!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published.