Snart vardag

asalindstrom.jpg

På måndag är det vardag igen. Denna vecka har båda barnen skolats in på nya verksamheter i området dit vi skall flytta. Allt känns bra för små och stora. Nu skall bara huset bli klart också. Kom ljuva november.

Ha en fin helg!

Fotografi: Weronica. Åsa Lindströms bod i Hablingbo på Gotland är som en godisaffär. Det blir ack så effektfullt med raderna av gnistrande guld och mönstervärldar. En mugg fick följa med hem.

15 comments

  1. Ja, vilken läcker butik det var. Jag fick med mig tre muggar hem, men hade värsta beslutsångesten när jag skulle välja vilka. Vi åt både varmrätt & efetrrätt på creperiet dessutom och idkade kändisspotting på hög nivå. Både Peter Jidhe och Morgan (från Morgan & Lasse) var där … Haha…Vilket mönster/färg köpte du på din mugg?

  2. Ville önska dej en god helg och härligt att du är igång och bloggar för fullt igen efter semestern. Inspirerad som jag blivit av din och några andra favoritbloggar som jag läst lääänge, har jag börjat själv. Titta gärna in om du vill =) Vi har ju redan byggt färdigt vårat hus men tycker det var något av det roligaste jag gjort, trots medregnat både svett och tårar =). Nu är det roligt att läsa om andras val och kval… Ha det bra!

  3. Så fint foto! Starkt att bara köpa en enda mugg ;-)! Helgen ägnas åt att avsluta sommarlovet på bästa sätt och att samla kraft inför vardagen. Trevlig helg!

  4. Vilken läcker bild! Och vilka fina muggar!Min vardag har varit i en vecka nu… Att man kan bli sååå trött efter bara en enda veckas arbete! Är tydligen för bortskämd med lång sommarledighet… Barnen är dock jätteglada att få vara tillbaka på skola & dagis igen! Hoppas att helgen blir mysig! Kram!

  5. Vilken bild! Och vilka muggar! Jag förstår att en fick följa med hem! Till veckan återgår vi till vardagen, vi med. Det är ganska skönt med lite rutiner, trots allt. Hösten brukar gå fort! Det är november fortare än vi kan ana! ;)) Trevlig helg!

  6. Hur kunde du välja, det måste ha varit svårt 😉 Jag skulle gärna besöka det stället, jag älskar fina temuggar!

  7. Alla: Tack för era kommentarer! Det är alltid lika kul med respons 🙂 Jag har två muggar från tidigare vistelser i Hablingbo. Problemet är att man har otroligt svårt att välja och att de kostar en bra slant. Denna gång köpte jag en mugg med ett kvinnoansikte i profil a la gammalt modefotografi. Insidan är härligt rosa. Tidigare har jag två organiska motiv. De är verkligen så fina!

  8. Oj, oj, oj … vilken dröm av vackra saker. Där hade jag också velat sticka in huvudet och shoppa med mig en och annan fin pryl!!! Läcker bild! Ha det så bra! // Märit

Leave a Reply

Your email address will not be published.