Höstlöv III

bridesheadrevisted-copy.jpg

Höstlyx är att gå in på en biosalong mitt i veckan och titta på en bra film. Denna gång ser jag mest fram emot Brideshead Revisted. Filmen bygger på Evelyn Waughs roman från 1945 som blev en oförglömlig serie för televisionen med Anthony Andrews och Jeremy Irons. I filmen syns bland annat Emma Thompson som Lady Marchmain. Filmen verkar ha fått lite blandade recensioner, men är ett måste för mig. Ögat kommer garanterat att få sitt med fantastiska miljöer. Filmen har svensk premiär den 19 september.

6 comments

  1. Oh, jag längtar, den måste jag se! Men jag har svårt att tro att några kan slå Anthony Andrews och Jeremy Irons.

  2. Åååh! Tack för tipset! Jag hade ingen aning om att den kommer som film. Underbar bok, underbar tv-serie!

  3. Ja, vad underbart med engelsk film. Emma Thompson är en given favorit. Och när jag var liten såg jag den där filmen som går varje år, vad heter den? Med Anthony Andrews, Jeremy Irons och Olivia Hussey. Och kunde inte bestämma mig för om jag var kär i Anthony Andrews eller Jeremy Irons. Fast nu känner jag på mig att jag blandar ihop det, Jeremy Irons var ju inte ens med där… Jaja!

  4. Lo: Nej, det är nog nästintill omöjligt! Men jag ser verkligen fram emot filmen. Trailern bådar mycket gott – om inte annat för scenografin.Anna: Precis! Det skall bli väldigt kul att se filmen.Pethra: Ivanhoe ja! Mina blickar var på Anthony Andrews och min bästa kompis gillade den där skumma och elaka riddaren Brian Gilbert. Men nu väljer jag alla gånger Jeremy Irons :-).

Leave a Reply

Your email address will not be published.