Blödig mamma

wirsenvemarborta.jpg

Naturligtvis var jag tvungen att gå in på Myrornas barnavdelning, även om jag hade sagt till mig själv att inte göra det efter vår källarrensning. Och naturligtvis så stod barnens bebisgrejer där. Deras babygym i plast som de båda har sprattlat under. Deras Bobbycars som jag blev alldeles galen på när de körde med runt runt i lägenheten. Jag fick behärska impulsen att ta upp plånboken för att köpa tillbaka rubbet. Det står helt klart att vi måste rensa. Det är utan tvekan så att det är bra att återvinna grejer och att någon annan kan få glädje av sakerna. Naturligtvis kan vi inte fylla upp våra förråd i huset med babygym. Men ändå. Sniff.

Pressbild: Bonnier Carlsén. Stina Wirséns nya Vem är borta? Den får jag nog köpa till mig själv.

signature

10 comments

  1. Sanna: Jo, här är det faktiskt våra grejer 🙂 Vi bor ovanför Myrorna och bar ner massor från våra källarförråd till dem. Så sniff som sagt. Absolut nödvändig rensning, men att se sakerna på det sättet triggar sannerligen igång den nostalgiska nerven. Våra gamla soffbord i glas var inte jobbigt att se, men bebisgymmet var lite brutalt i mammahjärtat.

  2. Ja, det finns allt endel kvar att upptäcka. 🙂 Jo, tillstånd fick jag allt, jag frågade om det var ok och det var det! Dom undrade ifall jga var ifrån någon tidning. Om så vore, tänkte jag. (Antar att de såg så ut med kamerautrustningen.) Nej, fick förklara att jag var en liten människa som bara ville ha bilder för egen del till mig och ev min blogg.

  3. Anne: Fantastiska bilder blev det! Jag behöver bli lite bättre på att ta för mig i sådana sammanhang. Jag smyger mest runt med min kamera och knäpper en bild i flykten – typ 🙂

  4. Helt rätt att skänka till Myrorna. Återvinning är bra! Men du, vilket självplågeri att gå in och titta på sakerna igen! Skulle jag aldrig fixa – för många minnen finns med bebisprylarna. Men tanken på att prylarna kommer till en ny bebis, känns alltid rätt och bra 🙂

  5. Det är alltid jobbig nostalgi med barnens saker. Härom dagen slängde jag barnens stora gosegris på Sysav. Deh hade 2 hål i sömmarna och den var rätt så skitig och så gick den inte att tvätta. Hehe.. det var värre än jag trodde när den åkte ner i containern. Men man kan ju inte spara på allt!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *