Kul

tidningsklipp-copy.jpg

Men titta så kul! Allt i Hemmet tipsar om husbyggarbloggar i det senaste numret och visst har de god smak ;-). I dag har vi åkt runt och beställt tapeter, färg, kakel och klinker. Nu väntar vi bara på skojiga fakturor. Och att allt skall komma upp i huset såklart. Det återstår fortfarande en hel del som “måste” finnas för montering i huset såsom dörrtrycken, utebelysning, handdukshängare med mera. Brevlådor måste jag kolla upp också, liksom nummerskylt. Men först – viss andhämtning – innan vi (eller mest jag då) fortsätter vidare med det. För det är möjligtvis så att det finns annat i världen att tänka på än husting :-).

15 comments

  1. Men visst har de god smak!!En annan fråga- jag har funderat och funderat på om det inte skulle vara värt att satsa på en systemkamera. Vad gjorde att du valde D80 istf D60? Läste ånyo ditt inlägg om kameran och jag är ju också intresserad av såväl makrobilder som möjligheten till “bättre” interiörbilder. Har en digitalkamera motsvarande D40:n idag, så jag tror jag “hoppar över” den. Har dock lite svårt att hålla i tunga grejor i dagsläget…

  2. Tips på brevlåda: http://www.biggi.se/new/Fick bäst i test av såna där stora monster (var det i Vi I Villa? har glömt)och jag måste säga att jag är väldans nöjd med min original i svart. Lätt att montera och rymmer hur mkt som helst, genomskinlig “melleanbotten”, känns stabil och bra.Dessutom gillar jag att ha tömningsluckan inåt huset och brevinkastet mot gatan, det har inte alla modeller.

  3. Känns helt självklart för mig att du är med i min favoritinredningstidning, det är så spännande att följa bygget av ert helt oooootroliga hus, jag är jätteglad för din skull men mest för min egen som får glädjen att följa er spännande resa.

  4. Oj vad roligt att bli så fint uppmärksammad i den tidningen av alla. Grattis och fortsatt lycka till med fina huset 🙂 Kramis Märit

Leave a Reply

Your email address will not be published.