Eftermiddagsmusik

itsnice.jpg

Nu har jag sett klart boxen. Och danskan klingar i huvudet. Jag har styr på det. Selföllelig [såklart felstavat]. Med mera. Lämpliga eftermiddagstoner är därmed detta ledmotiv till eposet.

Sedan blir jag så himla glad över fina ord om min sida från flera håll. En påminnelse om att det lilla betyder väldigt mycket. Och att man kan bli bättre på att säga till om bra saker och inte bara sådant som man inte är nöjd med. För man blir ju så glad!

Tryck från favoriten Keep Calm Gallery.

7 comments

  1. Hojta till om du är intresserad av att sälja boxen 🙂 Är lite sugen på att kika på den, men har inte bestämt om den värd att skicka efter :)/ En av dina anonyma läsare eller premunat kanske man kan kalla sig numera när man använder sig av bloggkoll

  2. Tack för titten hos mig idag! Ser att ni bygger hus, roligt! Får en igenkännande känsla när jag ser ert hus, påminner lite om vårat. Markis, ja det var nästan givet för oss att den skulle vara marinblå… och jag är väldigt nöjd med den, vi hade även grått som alternativ. Ja, det är många beslut som ska tas när man ska välja allt, kranar, färger, tapeter, golv mm, mm! Så rolig tid ni har framför er ändå, det är en underbar känsla när man flyttar in och allt är nytt och fräsch! Lycka till!

  3. Men vad roligt och vad glad jag blir! Tack för omnämnandet och kul att du gillar! Såg det just, är inne och kollar runt på mina favoritsidor lite snabbt. Mycket nu med farmor-besök och annat skoj 🙂

  4. Linda: Kul att du gav dig tillkänna! Nja, jag håller nog hårt i min box. Den håller för att titta på igen. 22 avsnitt för 249 pix på CDON – det är ändå ganska prisvärt tycker jag :-).Proforma: Tack! Ja, det är väl grått eller blått som gäller. Det blir helt olika intryck med de båda valen kan jag tycka. Blått är mer klassiskt och självklart, grått lite annorlunda. Jag lär återkomma i frågan!Linda: :-)Lisa: Skoj med besök och såklart att jag nämner dig. Gillar!Pethra: Najs – typ ;-)Lo: Ja, det är tur att jag jobbar hemma 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.