Nya kläder

houseoflola-copy.jpg

House of Lola är ett nytt spännande barnklädesmärke som lanseras i dagarna. Satsningen på kläder till den tämligen förbisedda gruppen av lite större barn känns helt rätt. Det har länge funnits massor av kul kläder till pyttebarn, men inte så mycket till större. Här satsar man på storlekar mellan 110 till 152. Hemsidan är ambitiös med mycket att klicka på och alla kläder finns tillgängliga i en webshop. Det skall bli intressant att följa märket framöver!

Förövrigt strular min En mammas dag-mejl massor just nu. Så hav lite tålamod om ni mejlar. Jag återkommer när jag faktiskt kan se mina meddelanden igen :-).

7 comments

  1. Ja jag fick inbjudan till visningen som väl är denna och nästa vecka men det passade inte riktigt i tid och dag.Det är bra att det satsas på kläder till lite större barn också tycker jag, även om jag faktiskt har barn på varsin sida om deras storlekar :)Men jag tycker att kläderna var ganska dyra, snäppet över Meandi tom, vad tycker du?Men jag håller med om hemsidan, modern och trevlig!/M

  2. Vissa plagg var billiga tycker jag! Men, jag är kanske “MeandI/P.oP-skadad”.Tackar för tipset och har faktiskt vågat mig på att handla. Men vi får se om kläderna är stora som tält på min tjej, tycker ju inte att 110/116 är från 4 år egentligen, som de skriver på sidan..

  3. Alla: Kul att Ni hittade något som Ni gillade! Det återstår att se om jag lyckas sälja in någon fin Babuschka istället för Hello Kitty. Jag anar ett svårt projekt 🙂 Priserna var lite varierande tyckte jag. En del lite dyrare saker och en del i mellanprisklassen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.