Vackert

irishantverk.jpg

Klassiker som förtjänas att lyftas fram –  handgjorda borstar från Iris Hantverk. Iris arbetar med beprövade metoder och former, men samarbetar även med formgivare för att ta fram nya produkter. Titta exempelvis på den skulpturala sopborsten av Hans Edblad som visas på kommande Formex. Vi har den klassiska versionen av Edblad/Adman. Jag tycker även mycket om bomullstrasorna i regnbågens alla färger. Vackert i vardagen.

[Skrivet med detta i bakgrunden. Vackert det också]

Modefotografen Carl Bengtsson står bakom de fina bilderna. Borstarna säljs bland annat hos Mitt i Myllan.

4 comments

  1. Jag passerar Iris på Kungsgatan i Sthlm varje dag och går ibland in och tittar på de fina sakerna. De har också blåbärssaft i skylten nu, och jag har väl sagt att de säljer Maison Belle från Isabella Smith!?/M

  2. Hantverk när det är som allra bäst! :)Så du har också fallit för Horn och Winnerbäck!? Ett tips är att köpa hennes skiva, den är så fin! Jag illustrerar som bäst med hennes spröda stämma i bakgrunden. :)Kram kram

  3. Minks: Lyckos dig som kan insupa inspiration varje dag där! Maison Belles grejer är riktigt bra de också. Det blir lite och då menar jag faktiskt lite roligare att ståda då ;-).Lina: Jag lyssnar på Youtube när jag jobbar. Kanske borde satsa på skivan 🙂 KramBodil: Jag håller med!

Leave a Reply

Your email address will not be published.