Varsågod

– Det är ju en speciell dag i dag. Man kan tänka på saker som har hänt. – Va? Jag har ju hämtat barnen. – Det är kanske ett speciellt datum för oss. – Vadå? – Det är ju den 25 augusti. – Jo, jag ska betala räkningarna. Poletten trillar långsamt ned. JAHA. Jag hade ju skrivit upp det! Se där ja. Ännu en romantisk bröllopsdag. Tur att jag redan har beställt en morgonrock i present   ;-).

Jag har fått andra utmärkelser i bloggosfären. Tusen tack Humlebacken, Mitt vita hus och Tindra som jag. I somras fick jag guldstjärnor av Living like Linda och Jellon. Jag är sen i starten ibland, men här får Ni några fina lästips i olika kategorier av mig.

iloveyourblog-copy.jpg

*All is pretty – Kreativa Ingela som formger och fotograferar nu med en liten mini i magen. En fin mix av livet i stort med grafisk elegans.* Anslagstavlan – Lisa tar oss med på husbygge med många inspirerande bilder kring inredning och design. En kvinna med god smak som jag gillar att följa.* Ett bra liv – Parhästarna Minks och Binks bloggar på om bland annat ekologisk mat, träning, personlig utveckling och motivation. Jag gillar mixen på sidan och att min inre latmask utmanas.* Flex inredning – Duktiga Annika skaffade sig äntligen en egen blogg. En påse med blandat inredningsgodis ledsagat av kunniga kommentarer. Fina bilder, men framförallt en guide i praktisk inredning. Jag gillar.* Hemmariket – Stylisten och frilansskribenten Charlotte driver en av de bästa inredningsbloggarna just nu. Jag gillar det professionella ögat på inredning.* Mamma Mia´s Home Sweet Home – Äntligen bygglov för huset! Jag ser fram emot att få följa med på resan framöver. Mamma Mia har en säker smak med omsorg för detaljer.* Soof – En personlig röst om livet i stort, med en säker föring på tangenterna. En duktig fotograf med stark stilkänsla. Jag gillar mixen mellan just himmel och pannkaka.* Vi bygger hus – Min vän Anette har lovat att inte göra som många andra husbloggare och sluta med det roliga när huset väl står färdigt. Jag ser fram emot att följa bloggen – still going strong!

Och som alltid lägger jag mina favoritlänkar i marginalen. Där har Ni mycket att beta av. Trevlig läsning!

7 comments

  1. Jag har tydligen också bröllopsdag idag. Tack för påminnelsen. Jag är otroligt dålig på att komma ihåg sådant. Det brukar väl vara mannen som står för den egenskapen att glömma annars?

  2. Tack snälla Weronica för de fina orden! Det är mycket tack vare dig och Frida (Husmusen) som jag har en egen blogg idag! Kram!

  3. Tack snälla du! Jättekul att du tycker om vår blogginriktning och lilla latmasken som jag förbrillt försöker väcka där den ligger sovandes hemma i soffan 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published.