Klart

minglaaut08-copy.jpg

Jo, visst överlevde jag det årliga besöket hos tandhygienisten. Jag har en riktig hangup kring att ligga där med vidöppet gap. Jag känner mig sällan så utsatt som just precis då bland alla salivsugar och vassa redskap som skrapar på tänderna. Huu…. Tandtanten har alla de rätta korten på bordet. Själv kan jag bara tänka på allt jag borde ha gjort under det där året som bevisligen förflutit sedan förra besöket. Bot och bättring ännu en gång.

Något betydligt roligare är höstnyheterna från favoriten Mingla Design. Jag blir alltid glad av färgerna och mönstren. I höst lanseras bland annat glas och porslin för stora och små. Nyheter är även kökshanddukarna Cherrys are forever och Longing for Paradise. Jag gillar!

Pressbilder från Mingla Design.

signature

8 comments

  1. Åh vad jag känner igen mig. Jag känner bara skräck för både tandläkare och tandhygienist. Det är såååå jobbigt att ta sig dit. Men jag är duktig och går varje år. Lika mycket ångest varje gång. Fina färger och mönster på nyheterna!!

  2. Usch ja, tandhygienisten är inget man ser fram emot, avskyr att ta bort tandsten… Visst får man dåligt samvete att man inte “flossat” tillräckligt… Skönt att ha det gjort dock. Ha en fortsatt trevlig kväll!

  3. Uäh, ska till käftis om en månad och dra ut min andra visdomstand… Bävar redan :-(Det var fina färgglada handdukar. Sånt som man verkligen blir glad av! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *