Blomster

sttapet-copy.jpg

Jodå, tapetmodet bestod. Nu har vi sju stycken rullar av Josef Franks vackra Krysantemer som ligger här och väntar på att sättas upp i vårt sovrum. Enligt tidsplanen för huset skall målning och tapetsering börja nästa vecka. Det skall bli mycket spännande (med aningen pirr i magen över alla val IRL) att se allt på plats. Hyresvärden ringde om att de skall hålla en visning av vår nuvarande lägenhet på fredag. Det börjar att närma sig nu.

11 comments

  1. Så spännande! Det är alltid kul när det är dags för målning och tapetsering! Jag tycker jättemycket om den tapet ni valt! Klassiskt vacker med underbara färger! Ser verkligen fram emot att få se dina foton från sovrummet, när tapeten är på plats! Du behöver inte vara orolig – med din känsla för färg och form har jag svårt att tro att det kommer att kännas tokigt! 😉

  2. Spännande! Ska bli kul att se resultatet sen!Jag är också så förtjust i tapeter, men det finns ju för mycket fint att välja mellan! 🙂

  3. Alla: Det blir många blommor att räkna innan jag skall sova på kvällen ;). Det skall bli himla spännande att se den på plats och bilder lär det bli!

Leave a Reply

Your email address will not be published.