Kombinationer

Jo, nu är det himla mycket hus igen. Vi behöver få tag på de sista detaljerna som snart “måste” finns för montering ute i huset. Vi har avverkat stadens byggmarknader och hittat några ting, men inte annat. Idag fick jag dock något av en uppenbarelse när jag tittade på brevlådor. Heureka – svart och vitt. En inte alltför orginell tanke såklart, men jag har inte riktigt tänkt det fullt ut tidigare. Nu får jag ihop vår vita fasad med en del svarta detaljer. Ibland trillar liksom poletten ned. Bättre sent än aldrig ;).

husplock-copy.jpg

1. Dörrtrycken från Sibes. Våra innerdörrar kommer från Dooria. Vi skall ha Kungssäter 524 samt glasdörrar i modell 530.2. Badrumsbeslag från Miller. Jag tittar lite extra på kollektionen Times Square. Klassisk elegans i en stil som alltid fungerar.3. Postlåda från Biggi. Vi tittade på en lite mindre variant av den klassiska lagringslådan. För jag undrar om vi har behov av en sådan där stor? Vad säger ni med låderfarenhet?4. Stallampa från Norlys. Vi har bestämt oss för stallampor vid garage och groventré. På trädgårdssidan blir det förmodligen denna variant. Men jag sneglar även lamporna från Belid som jag skrev om här. Det är helt enkelt bara att bestämma sig!5. Jag har skickat en förfrågan om en nummerskylt till Det lille skyltmakeriet.Så är läget just nu. Tankar mottages tacksamt i vanlig ordning!Bild: Tine K

8 comments

  1. Vi har absolut behov av vår stora brevlåda beroende på att vi har mormor och farmor boende långt borta och när vi hälsar på dem är vi ofta borta veckovis i stöten och då har vi ingen som tar hand om vår post. Har man någon som tar hand om ens post när man är borta finns det ju egentligen ingen anledning att ha en så stor brevlåda.

  2. Nilla: Det hoppas jag att det blir :). Ja, fläderbär är det på den vackra bilden.Pia: Nej, de behoven har vi inte, så vi klarar oss nog förmodligen med en mindre variant då. Annars gillar jag Biggis modeller. Snygga. Och de har en mindre modell på stolpe som jag fattade tycke för. Tack för brevlådetankar :).Helena: Vi hoppas det :)!

Leave a Reply

Your email address will not be published.